Приколи ЛанаСкала

Пригода в зоопарку (моє)

Повезли якось ми з братом сім"ями свою дітвору в зоопарк. Обійшли всіх тварин, дійшла черга до слона . Тоді ще слон Бой був живий-здоровий. І тут у слоника приключилась ерекція. Племінник побачив таку оказію й кричить "Ого піська! Як у мого папи!" Папа, звичайно, мало крізь землю не провалився! А посторонні дами, що гуляли там із супругами і дітьми, стали тихцем оглядуватись на чудо-папу. Ми по-бистрому ретіровались звідти, спасаючи "папу" і його "піську" від підвищеної уваги з боку незнайомих дам.
(не чуже).

Запитаннячко

Якого кольору пудра і тональний крем у негритянок?

)))))

"Человек, который сидит в одной комнате с конфетами и не ест их - страшный человек!" Та не вже ж я такий "страшный человек"?! Пішла й відкрила коробку конфєт і схомячили вдвох з супругом!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Зає.....ли вже цим концем світу!!!!!!!!! Скоріше б субота!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Замість гімну.

В світлі останніх (і не останніх) подій у Верховній Раді хор Верьовки скоро буде виконувати "Мурку" або "Владимирский централ".

*****

И правда - зачем вы, девушки, красивых любите?
А что ж? Крокодилов любить?

Ну куди ж без FEMEN

Сьогодні в Україну знову приїхав патріарх Кирило. В аеропорту не обійшлося без інцидента з FEMEN. Одна із "активісток" вискочила перед патріархом полугола. Дивує інше, хто пропустив її до такого охороняємого об"єкта.