Приколи Pacanchik

Анекдот

Из отъезжающего автобуса кричат:
— Девушка! Вы сумку забыли!
— Аллах акбар!

Анекдот

Когда их взгляды впервые встретились, Валера растерялся. То ли от того, что влюбился, то ли от того, что он в этот момент срал за гаражом.

Анекдот

Вчера группа мазохистов оскорбила десантника. Все доставлены в больницу со множественными удовольствиями.

Анекдот

Два наркомани сидять один говорить іншому:
- Давай у міста пограємо?
- А це як?
- Я говорю місто, а ти на останню букву теж місто.
- Давай…
- Москва
- Амстердам
- Москва
- Амстердам…

Анекдот

історія відбулася в гуртожитку . на одному поверху того самого гуртожитку жив собі кіт і забігав він в кімнати до студентів, і під час одного з таких забігів він пішов в туалет не втому місті де треба))) ну і ті самі студенти вирішили його провчити, але кіт був ше той, і вчасно втік з кімнати, і забіг в душову кімнату... там він сховався від раковиною душової кімнати пролізши в дірку яка призначалась для технічних робіт, но студенти не здались і вирішили викурити кота, чого тільки вони не пробували і тикали в кота дрючком, і скакали по раковині, і кидали димові шашки, і вкінці всіх цих спроб вирішили зробити коту хімічну атаку, взявши старий дезодорант і запсикали пів бутлі під раковину)))) але кіт так і не здавася))))) після цієї хім. атаки один з спудеїв вирішив подивитись як там котик поживає і заглянувши в дирку використовуючи запальничку вирішив собі підсвітити.... шо було дальше... як в кращих фільмах голівуду , раковина взлетіла на пів метра догори, студент без вік без повік без половини волося на голові вибіг з душової а за ним кіт... )))) після цього кота ніхто не бачив на поверсі))))

Анекдот

болів в мене одного разу живіт і супроводжувалося це діареєю (це по науковому , а так по простому срачка була така шо огооо))))) весь день закидувався таблетками. ввечером підходить до мене мама і так з співчуттям питає як самопочуття. ну я дивлюсь не буду огорчати маму, шоб вона не переживала, кажу шо все ок ,мені вже легше... ну а мама вздихаючи каже:
- ну і слава Богу, я тут просто помилково тобі таблетки не ті дала, замість проти поносу, дала проносне)))))))

Анекдот

Обама перенесе своє щоденне телевізійне звернення до американців, в зв'язку з тим, що саме в цей час буде йти заключний сезон серіалу "Загублені" на АВС. І він не хоче, щоб американці пропустили "загублених" через нього.
ОСЬ ЦЕ Я РОЗУМІЮ:"Президент піклується про своїх громадян!"

Анекдот

Дивлюся якийсь мультик по "1+1" ,а там коала видає:"Я страшна дика тварина з Троєщини" посміхнуло)

Анекдот

Сидимо з мамою на кухні. Дивимось "Танцюють всі".
Тут я не витримую і кажу:
-Мааам, я хочу Яму.
Очікувала будь-яку рекцію, але відповідь мами мене вбила:
-А я Притулу... і шо?

Анекдот

прийшли якісь баптисти і дзвонять у двері, ну тато відкриває:
— шо треба?
— ми свідки ієгови, хочемо побалакати про нашу біблію
— ну так балакайте,хто ж вам не дає! - і зачиняє двері