Приколи PRO100_Man

)

584984

Анекдот

Кто был в армии, тот в цирке не смеётся. Работники военкоматов стали ходить в цирк и смотреть, кто смеётся. Таким не хитрым способом, ряды вооружённых сил пополнили 5000 новобранцев.

Анекдот

если вы заблудились в лесу и очень устали, найдите медведя, бросьте в него камнем - и вашу усталость как рукой снимет!)))

Анекдот

Народна мудрість: якщо чоловік стає на коліна перед жінкою, то він сподівається, що скоро вони поміняються місцями...

Анекдот

Я прокинувся у понеділок, аби у вівторок піти на роботу, але в середу дізнався, що в четверг буде дощ, і тоді в пятницю я подумав, для чого йти працювати в суботу, якщо в неділю вихідний?

Анекдот

Дружина учить собаку стояти на задніх лапах. Чоловік намагається їй перешкодити:
- Кохана, все одно в тебе нічого не вийде.
- Заспокойся. Ти теж спочатку не слухався.

*

Мужик приходить до коханки. Раптом повертається її чоловік. Жінка дає йому відро зі сміттям, той іде, а слідом вибігає коханець. Йде додому і думає: "Яка розумна жінка! Як змогла чоловіка обманути!"
Приходить до себе, дзвонить у двері. Дружина відчиняє і дає йому відро зі сміттям. Мужик йде виносити сміття і гадає: "А моя ж яка дурепа! Цілісінький день вдома просиділа і навіть сміття не змогла винести!"

Анекдот

Объявление в газете: "Молодая симпатичная девушка, ласковая, общительная, без вредных привычек, продаст оптом 20 тонн цемента".

Анекдот

Заходит мужик в аптеку и покупает пачку презервативов. Бросает на пол и начинает топтать. Его спрашивают:
— Мужик, ты что?
Он в ответ:
— Три года назад я так курить бросил...

Анекдот

***
-- Боюсь, лікарю, що у мого чоловіка розлад психіки. Іноді я лаю його годинами, а потім виявляється, що він не чув ні слова...
-- Це не захворювання, люба, це дар Божий...
***