Якби 355 років тому був Фейсбук. Статусне...

@КонотопськаВідьма: "Наші добровольчі батальйони під керівництвом Григорія Гуляницького вже 70 діб чекають допомоги керівництва зі штабу! КОнотоп в осаді, де допомога? Наших зливають! Та скажіть же хтось Виговському. Падлюка, олігарх довбаний. Шляхту геть!Дайош перевибори козацьких старшин."

@НетудиХата: "Сепаратисти з запорожців грають на руку царя, куди дивиться реєстрове козацтво? Чому досі не посадили на палю Барабаша і Воронька? Нас зливають!"

@ГанцяКовалівна: "Чому не взяли в полон князя Трубецького? Весь наш хутір Старі Пеньки розуміє, що Трубецького треба в кайдани, а Виговський цього не робить. Гетьман запроданець, втрачає рейтинг. Кому довіряти?"

@ПолковийПисар: "Європа нам не допоможе, прийшли тільки поляки і трохи молдаван. А Кримці наші брати... Батальйон Крим зрубав голову ватажку російських бойовиків Пожарському."

@Гуляницький: "Сірко рейдер! Поки наші на фронті вирішив віджати гроші у союзників. Куди дивиться реєстрове козацтво? Шляхту геть...Чому не наведуть лад на січі, що за махновщина?"

@СорокинХвіст: "За інформацією поінформованого джерела Трубецькой ввів війська! Чому мовчить Виговський? Чому не підтягують кінноту татар? Де важка кавалерія поляків? За що гинуть хлопці? Нас зливають...Чорна Рада три буде восени."
І сидять села й містечка...
І риплять пера в каліграфічних постах...
І туляться воскові лайки...
І аттачаться картинки голландськими пензлями...
І летять посильні в ніч із обуреним "ганьба"...
Від корчми до корчми, від церковного ганку до ганку...
Не спить Україна...
"Ой там на горі... ой там на крутій..." (с)

Анекдот- Послушайте, Хаймович, вот пишут, что семья девочки требует 2 лимона баксов ...

Комментариев: 0