А ну-но! Перевірте!

1074675 2

Від того, як ці лінії перетинаються, залежать ваші стосунки і ваш шлюб.

Хіромантія – це стародавнє мистецтво, якому тисячі років. Вона була заснована в Індії і розповсюдилася по Азії, Європі та північній Америці. Вчення про лінії долі на долонях згадується в стародавній китайській Книзі Перемін і в філософських працях Аристотеля. Навіть Олександр Великий думав, що це дає йому перевагу в бою, і, можливо, через це він й перемагав цілих 15 років поспіль.

Одна з найцікавіших ліній на долоні знаходиться прямо під основою пальців. Вона називається лінією серця.

Від того, як ці лінії перетинаються, залежать ваші стосунки і шлюб. Щоб дізнатись про це, вам не обов’язково звертатися до хіроманта – давайте спробуємо навчитися робити це самостійно!

Спочатку, просто сумістіть руки ребрами долонь поміж собою і розкрийте їх. Зверніть увагу на те, як сходяться верхні лінії.

1. Якщо лінія на правій руці вище, ніж на лівій, це означає, що ви хороший коханець (нка), та й людина ви мудра не по роках.

Ви, як правило, прислухайтеся до своєї мудрої стороні душі, а тому ваші вчинки рідко перетинають грань безумства. Через таку природну мудрість до вас часто звертаються за порадою і прислухаються до вашої точки зору. Ваша думка важлива іншим. В стосунках ви теж є авторитетом для свого партнера (партнерки). Але іноді можете тиснути на них цим. Загалом, вашим партнерам з вами добре, бо ви є для них справжньою опорою, на вас завжди можна покластися і довіритись.

2. Якщо лінія на лівій руці вище, ніж на правій, це означає, що ви цілеспрямована і незалежна людина, якій не обов’язково необхідна любов для щастя.

Ви з легкістю боретеся з життєвими ситуаціями і поки це необхідно, ви не будете сприймати любов занадто серйозно. Для вас в житті є безліч всього іншого цікавого, на що ви радо готові потратити свій час, аби сильно перейматись стосунками чи закоханістю. Та й ви впевненні, що коли таки настане потрібний момент, ви обов’язково зустрінете ту свою єдину людину, і все у вас, як завжди, буде добре. Життя для вас – це щось набагато ширше, ніж будинок, сім’я і робота.

3. Якщо ваші лінії мають однакову висоту, це говорить про те, що Ви спокійна і вихована особистість.

Ви врівноважені. Вас важко заставити піти на ризик, та й потреби ризикувати, аби одержати якесь задоволення, активувавши викид адреналіну в організм, ви не відчуваєте. Задоволення ви отримуєте іншим чином – коли довкола все добре, коли є стабільність – ви щаслива людина. Вам не особливо подобаються зміни в житті, ви любите, коли зрозуміло, що буде із вами завтра, коли життя ваше йде розмірено та впорядковано. Що стосується батьківства – то швидше за все ви будете, або вже є, прекрасними батьками. Ви чудова пара для тих людей, які є менш організованими в житті, оскільки зможете відмінно їх збалансовувати.

АнекдотЧому в "Фейсбуці" пишуть хто з друзів сьогодні відмічає день народження, а де...
Анекдот— Чи існуватиме КГБ за комунізму? — Ні, на той час люди вже навчаться самоар...

Комментариев: 8

3-- 100% --

у меня 1 но могу такое отчубучить ммммммм................

по второму пункту можно определить правша ты или левша

ага много много тысяч лет страдают хеней)))))))))) нихрена там нет, небольшое усилие и смена приоритета и все вся эта мудрая наука в попе)))) так почему ничего не написано если линии расходятся на 2мм иил одинаковы точно или 0,2мм разница где это нет ничего))) это просто бред сивой кобылы сдохшей... в болоте

У меня совпадают

3