Історія походження УКРАЇНЦІВ........))))))))

В ніч на шостий день сотворив Бог першу людину, і назвав він її Богданом. Богдан огледів сотворений світ, порівняв з садом Едемським та й утік з раю, бо був дуже свободолюбивим і не хотів жити в Едемському зоопарку. Для життя він обрав собі найкрасивіше місце на землі — Карпатські гори і сказав «Моя хата скраю!».
Образився на це Господь і перетворив Богдана на неандертальця й сказав: «Яко Азъ рєку ті у края жити, то всея твоя нащадки зватимуться українцями! А Я собі сотворю нову расу!». І сотворив він Адама.
* Це цікаво. Як гадають москалі, людина, яку сотворив Бог після Богдана, звалася Мартын (від слова мартышка (укр. мавпа)). Від Мартыну, звичайно, виникнули москалі, амеріканці та деякі інши нації .
Нащадки Богдана розселились від Сяну до Дону. Вони першими приручили тварин — собак, корів та диких свиней. Вони винайшли колесо й зробили перший велосипед. Вони стали першими землеробами, винайшовши плуг, борону та комбайн. І вже подумовували про утворення Січі. На той момент Адама вже прогнали з раю і його нащадки жили в Гоморрі та Содомі, займаючись розпустою.
Але прийшов льодовиковий період і військові походи довелось відкласти. Українці винайшли ткацтво та прялку. А коли стало зовсім холодно, молодий українець Микола Прометей вкрав у древніх греків вогонь і приніс на Вкраїну, давши людям тепло. За це давньогрецькі фашисти упіймали його та дуже катували. Древні греки були частково нащадками Адама, котрі через злягання з копитними тваринами утворили різні гібриди — кентаврів, сатирів, мінотаврів та інших пегасів. Наразі вони вимерли — потопились через всесвітній потоп, котрий розпочався після того як розтанули льодовики. Також втопились динозаври, бо Ной мав огиду до них. Українці винайшли писемництво. Передусім щоб фіксувати для нащадків та інших народів свої пісні та поезію, бо українська мова була найспівочішою. Досі людство користувалось тільки ієрогліфами. Українці знайшли на Донбасі каміння що горить і котре плавиться, й назвали їх вугіллям та рудою. І незабаром винайшли ковальство, збудувавши першу в світі кузню, яку назвали Криворіжсталлю (потім першу кузню викрали індуси). Досягнення в науці та техніці привертали все більшу увагу інших народів. До України потягнулись каравани купців. Євреї взагалі вирішили покинути розведення нільських крокодилів та виготовлення з них жіночих сумочок і податись всім табором ближче до культурного центру світу - України. Темної ночі вони втекли з Єгипту в бік України. Але через 40 років зупинились на півдорозі - помер Мойша-провідник, єдина людина, що знала дорогу та українську мову.
В цей час в Україну приїхав Чингізхан з Улан-Батора. Він навчив українців кататись верхи на конях, а вони йому подарували собаку, свиню та корову і пояснили як їх доглядати, щоб Чингізхан більше не тинявся по Євразії, морочачи всім голову, й десь нарешті осів.
«Хоробре серце» — першій у світі кольоровий фільм (зроблено в Україні режисером Мелом Гібсоненко)
Чингізхан повернувся в Азію. На близькому сході по дорозі додому в нього здохла свиня.
Потім трохи далі втекла корова, по дорозі він зустрів корейських вчених-астрономів які повертались з Назарету. Вони спитали що це, вказавши на собаку. Чингізхан був неписьменний, і наплутавши те що йому казали в Україні пояснив що собаку можна або доїти або їсти - в неї смачне сало. Корейці, які голодували через свого вождя Кім Чен Іра, купили того собаку для розплоду.
Корову зустріли індуси. Вона стояла посеред шосе перегородивши рух транспорту. Індуси попадали долілиць й стали поклонятись небаченій досі тварюці.
Свиня що здохла, під жарким сонцем Близького Сходу почала розкладатись й смердіти. Всі народи що там жили довго рвало через той сморід. Їх досі нудить при виді свиней. Аборигени близького Сходу вирішили що то була свиня іудеїв, котрі приперлись з Єгипту і сказали щоб ті забирались геть. Так з’явився антисемітизм.
Крим стає європейською здравницею. Тут відпочивали та творили такі видатні люди як Сократ, Аристотель, Діоген, Товариш Сталін. Сюди припливали аргонавти та інші алканавти щоб покращити своє здоров’я. Найбільшим курортом було кримське місто Троя. Але в надцятому році древньогрецькі москалі від заздрощів зруйнували Трою і тоді троянські українці на чолі з отаманом Енеєм заснували Древній Рим, де збудували Колізей. Там вони годували левів москалями й насолоджувались цим видовищем. Так завдяки українцям з’явився цирк та театр.

Комментариев: 10

Оригилальная трактовочка

Панове та ПАНЯНКИ!!!))))))))))))
ДАВАЙТЕ БУДЕМО ГОРДИМИ ЦІЄЇ ІСТОРІЇ!!!))))))))))))))))))))))

Саме від стародавніх укрів отримала назву Галілея (від Галичина). Це загально- і всесвітньовідома аксіома як те, що Адам - перший українець.
Коли напівдикі предки мосхів бігали в шкурах, стародавні укри, що пізніше навчили усі народи виготовляти трипільські глечики та дали поштовх культурі Атлантиди, Єгипту, Шумеро-вавілонській цивілізації, грекам, етрускам, персам, Тібету, Індії, вже тоді стояли на високому рівні розвитку, на Івана Купала виряджалися у вишиванки, стрибали через вогнище та випасали отари мамонтів та динозаврів на карпатських пасовищах.

Що тобі не сподобалося тут!?(( :(

Мне все понравилось!! Классная история!! То я просто решил немного добавить!!

+++++

Еще чуть-чуть повишу на твоем блоге и мне придется специальный блокнот заводить, шоб все, что ты пишешь отдельной папочкой на компе сложить и когда плохое настроение - заменять его твоим хорошим

Классно!!! Супер!!!!

Це ще я НЕ все виклав того, що накопив))))
Чекай!

Прочитала... Впала і зайнялась диким реготом Дуже круто.
New Остап Вишня

Розчарую: на жаль, це не моє....
Але виставив, щоб народ ПОРЖАВ!!!
Автор дійсно - СУПЕРОВСЬКИЙ!!!