А шо делать!))

853693

АнекдотКорпоратив удался - это когда заходишь на работу под свист и аплодисменты кол...
ошибка 404сорь, если баян, вроде не видела в ленте такого)

Комментариев: 10

у мене був вчора, пройшов пристойно, ніхто мкне не посилав

теж саме, тількі трошкі зранку голова гуділа, але також все пристойно! СЛАВА НАМ!!!

я випив трохи, бо за руля сідати, Слава Нам!!!

шо делать? по моему ильич про єто книжку написал;)

шо делать? по моему ильич про єто книжку написал
Навіть ім"я це не згадуй!:[ Хоть я и толерантен:) Но насколько помню, тот "ім"я це не згадуй" ни одной книжки не написал.(собрание переписаных сочинений в N-ти томах не в счёт)

шо делать? по моему ильич про єто книжку написалНавіть ім"я це не згадуй! Хоть я и толерантен Но насколько помню, тот "ім"я це не згадуй" ни одной книжки не написал.(собрание переписаных сочинений в N-ти томах не в счёт)
я намагався сРаліна почитати, щось про діалектичний матеріалізм. одну сторінку осилив - який жах, мабуть церковні догми і то цікавіше :)

та й то так

Я перший раз читав в універі (по програмі треба було), так не зміг осилити, а потім вже спромігся Маркса читанути, так вразило! І зробив я собі висновок: якщо гарна річ ("Капітал" К.Маркса) потрапляє в руки дураку (В.і.Лєнін) то цей дурак може спотворити будь що. Як кажуть "Хорошая голова, да дураку досталась":)

Я перший раз читав в універі (по програмі треба було), так не зміг осилити, а потім вже спромігся Маркса читанути, так вразило! І зробив я собі висновок: якщо гарна річ ("Капітал" К.Маркса) потрапляє в руки дураку (В.і.Лєнін) то цей дурак може спотворити будь що. Як кажуть "Хорошая голова, да дураку досталась"
а люди кажуть що планова чи яка там економіка то химера. врешті решт вона приведе до занепаду. не економіст, в такому не шарю.