Приколи

Усі приколи

Анекдот

Відтюнингована "дев'ятка" - це як лайно з уткнутим у нього бенгальським вогнем.

Анекдот

На парковці поруч розташувалися «жигулі» і «феррарі». Водій «жигулів» задумливо дивиться на «феррарі» і питає у водія: — Слухай, друже, як тобі твоя машина, хороша чи погана? — А то я дивлюся, люди не дуже—то її купують.

Анекдот

— Все зробив, як ти говорив: — Поцілував, запропонував зустрічатися. Вона погодилася. Що мені робити з нею далі? — Ну, для початку займися з нею тим, чим ти займаєшся щодня з подарованими тобі дідусем «Жигулями».

Анекдот

— «Мерседес» — це сама надійна, комфортна і безпечна машина нашого часу. — Зате «Жигулі» — це машина часу: — Сів за кермо і ти переносишся на 30 років тому.

Анекдот

Їде чоловік на «Жигулях». Його обганяє «Москвич», з вікна «Москвича» висовується мужик і кричить: — «Москвич» знаєш? — і проноситься мимо. Водій «Жигулів», образившись, натискає на газ. Доїжджає до повороту і бачить: лежить «Москвич» догори колесами, а той мужик кричить йому: — Я ж тебе питав: «Москвич» знаєш, як зупинити?

Анекдот

За словами експертів, у майбутньому автомобілі «Жигулі» повністю підкорять світовий ринок чорних і кольорових металів.

Анекдот

Купила компанія Мерседес завод АвтоВАЗ. Перенастроювали виробництво, запускають конвеєр...Бац! На виході Жигулі! Демонтують обладнання, пригнали нове з Німеччини, встановили, налагодили, запускають... знову Жигулі! Звільняють весь персонал заводу, привозять працівників з Німеччини, налагоджують, перевіряють, запускають. Блін! На виході знову — Жигулі! Біля заводу пагорб, на ньому відпочивають гол. інженер і директор заводу (обидва з приставкою Екс). Дивляться на все це. Інженер директор: — А я тобі казав — місце прокляте!!! А то все "руки з жопи, руки з жопи".

Анекдот

— Тато, а як написати в творі: По дорозі їхала колона з п'яти «Ок» або «Окей»? — Напиши — з п'яти півпорцій «Жигулів».

Користується попитом !

1071454 3

Тому, що користується попитом !

Анекдот

Заняття в автошколі. Викладач:
- Отже, для чого ж слугують дорожні знаки?
Голос із аудиторії:
- Для відібрання у водіїв грошових знаків.