Приколи

Усі приколи

Анекдот

В России есть:
1. Царь-Пушка - которая не стреляет.
2. Царь-Колокол - который не звонит.
3. Царь-Президент - который не правит...

Анекдот

- Если купить партию китайских часов и вернуться на 20 лет назад, продать их, потом купить на эти деньги баксов по 60 копеек и вернуться обратно в настоящее... Или создать ксерокс, который бы копировал материю и фигачить золото...
- Так... Понятно... Господа министры... Какие еще будут предложения по поднятию экономики России?

Анекдот

Путин звонит по мобильному телефону.
Голос в трубке:
- Абонент временно не... А,не,идет-идет-идет!

Анекдот

Віктор Янукович, у своїй спокійній та врівноваженій манері заявив, що випадково обмовився, назвавши Ахматову Ахметовою. Він, мовляв, чудово знає хто така Анна Ахматова і бачив усі її картини.

Анекдот

Юлія Тимошенко після одностороннього підписання договору про помаранчеву коаліцію поділилася планами: після виборів, коли вона знов стане прем'єром, вона в односторонньому порядку підпише з Росією угоди про безкоштовне постачання газу, виведення Чорноморського флоту і заборону ембарго на українські товари. Крім того, також в односторонньому порядку будуть підписані угоди з Румунією про відмову від шельфу навколо острова Зміїний і з ЄЕС про вступ України до цієї організації. Томенко вже заявив, що таким чином Тимошенко подасть всім приклад справжньої демократії у дипломатичних стосунках.

Анекдот

Прогресивні соціалісти обіцяють газ по 45$, однак не уточнюють чий це буде газ - російський, туркменський або вироблений безпосередньо прогресивними соціалістами...

Анекдот

Ринат Ахметов заявив, що він не олігарх, і що він не фінансував Януковича. За повідомленням управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України, Ахметов на допиті також заявляв, що не має жодного стосунку до бандгрупи "Люкс", не причетний до замовних вбивств, не був правою рукою хрещеного батька донецької мафії Ахатя Брагіна, і свій статок у три мільярди доларів він накопичив за десять років чесної роботи, не поховавши жодного кредитора.

Анекдот

- Я часто слухаю в машині класичну музику, - відмітив Віктор Янукович під час інтерв'ю одній з всеукраїнських газет. - Особливо мені подобаються симфонічні композиції Шуфутинського та Поплавського.

Анекдот

Лікуючий лікар настійливо порекомендував йому змінити клімат, а також прописав інтенсивні сонячні ванни... Саме тому Нестор Шуфрич дав свою згоду балотуватися до Кримського парламенту.

Анекдот

До блоку "Не так" примкнули жіночі партії: "Не туди", "Не зараз" та "В мене болить голова".