Приколи logar_

Справжній військовий прикол

Сьогодні телефонував Взводний. У далекому 1986 у Ферганській учебці він учив нас життю і виживанню на майбутній афганській службі. Його приказки я цитую підлеглим офіцерам і зараз. Тоді на його формі гвардії старшого лейтенанта ВДВ сяяв великий орден "За службу Родине" ІІІ ступеня. І тільки два тижні назад він нам розказав після якого випадку був представлений до цієї нагороди (потім, уже в Союзі його наздогнала "БеЗешка").

Отже, до Фергани він командував взводом ДШК в ДРА. Одного разу, отримав взвод наказ осідлати висоту і гасити все, що шаритиметься навколо. Зайняли позицію, а на сусід...

Читати далі

З днем ЮРИСТА!!!

1. Право - это такая вещь, в которой разбираются все. Любой менеджер, сотрудник кредитного отдела, бухгалтерии и т.д. может самостоятельно подготовить любой договор, а также дать заключение по любому юридическому вопросу. Для этого нужно обзавестись немногим - диском под названием типа „Все договоры на одном диске” и парой книжечек типа „Все, что надо знать о праве” или „Как заключать договоры”. Любой договор с такого диска можно применить ко всем ситуациям. Так, договор поставки можно применять, независимо от того, продаете Вы тушенку или сложное оборудование, внутри страны или за рубеж.
...

Читати далі

експеримент

Рік 1988, гірська сторожова застава у 60 км від Кабула. Удвох із кумом (це він зараз мені кум) тягнемо постову службу. Місячна ніч. Починає тягнути на сон - треба щось забодяжити. Надходить пропозиція провести експеримент: якщо з підствольного гранатомета ("підстволки") вистрілити вертикально вгору, то чи повернеться граната? Адже снаряди зенітки не повертаються...
Вивірили наскільки можна точно (на сонне око) вертикально АКС. Пах! Сидимо секунд 5 і дивимось одне на одного. І тут настає прозріння.
Мовчки, в один момент, щучками пірнаємо під БМПеху, що стояла метрах у семи. Розпласталися з...

Читати далі