Приколи rosa19631

Лох-це доля???

633510

Страшно...

633509

Анекдот

.Англієць, подорожуючий по Південній Ірландії, піднявся на вершину прямовисної кручі. На стежці йому зустрівся місцевий фермер.

- Небезпечна круча! - сказав, звертаючись до нього англієць. - чи Не здається вам, що тут варто було б повісити попереджувальний знак щоб ніхто не звалився вниз?

- Ваша правда, сер, - відповів фермер. - Був тут у нас знак. Але оскільки ніхто не падав, ми його і прибрали! Чого даремно стояти?

Анекдот

Кращий американський анекдот:

Два приятелі грають в гольф на місцевому майданчику. Один вже майже заносить ключку для удару, як раптом помічає довгу похоронну процесію, що рухається по дорозі. Він відводить руку, знімає свою гольфову каскетку закриває очі і занурюється в молитву. Приголомшений подібною поведінкою приятель говорить: "Це найглибше і найзворушливіше видовище, яке мені доводилося споглядати в моєму житті. Ти дійсно чудово добра людина"!

"Та-ак, - відповідає той закінчивши молитися. - Ми з нею, розумієш, були одружені 35 років"!

Анекдот

Кращий австралійський анекдот:

В кабінет лікаря входить надзвичайно схвильована жінка. "Доктор, погляньте на мене! Коли я прокинулася сьогодні вранці і подивилася в дзеркало, я жахнулася, побачивши, що моє волосся як дріт, шкіра зморшкувата і бліда очі налиті кров'ю і взагалі я виглядаю як мрець. Що зі мною, доктор"? Лікар оглядає пацієнтку і, закінчивши огляд, оголошує: "Ну, можу вас завірити, що з вашим зором все гаразд"!

О! ПИВО!!!

633106

УПС,,,

326522

І таке буває...

326519

.....

309879

А мне цыганка нагадала...

309877