Приколи jlondon

Анекдот

Де логіка??

"Нынешний рост цен на нефтепродукты в Украине вызван отменой пошлин на импорт нефтепродуктов." - сказав кандидат єкономічних наук та прем'єр-міністр України Микола Азаров

Анекдот

Я пришел сюда с приветом, рассказать, что Путин - крыса. Успокойтесь, кагебисты, речь идет о гороскопе.

Вопрос "как выйти замуж за миллионера" и ответы миллионеров

На популярной американской доске объявлений Craig’s List недавно появилось письмо от 25-летней девушки, которая пишет буквально следующее:

Что делать?
Я – красивая, веселая, умная 25-летняя девушка. Я не из Нью-Йорка. Хочу выйти замуж за парня, который зарабатывает в год не меньше 500 тысяч долларов, потому что хочу иметь возможность сидеть дома с нашими будущими детьми. Я понимаю, как это звучит, но миллион долларов в год – это сегодня доходы среднего класса в Нью-Йорке, так что не чересчур.
Есть на этом форуме парни, которые зарабатывают 500 тыс. долларов в год или больше, или их ж...

Читати далі

Анекдот

Зазирнув сьогодні у Вікіпедію, відкрив статтю "9 травня" (раніше вважав, що моя психіка може витримати будь-що)

Праздники:
Россия - День Победы
Украина - День Победы
Казахстан - День Победы
Беларусь - День Победы
Молдавия - День Победы
Сербия - День Победы
США - День индейцев

Анекдот

В Україні масові протести студентів, президент знову спозорився, а на сайті УНІАН обговорюють проблему,що Меладзе не хоче співати з Кіркоровим!

Анекдот

Я знаю пароль, я вижу ананас, я верю, что еноты придут спасать нас!!
Я знаю бобров, я вижу бабуин, нельзя с амфетамином мешать кокаин!
Я знаю пароль контакта твоего, там было много тёлок, теперь никого!)

Анекдот

Розмова з дружиною:
- (Я) Їхати чи ні?
- (Д) Так
- (Я) Так, їхати, чи так, не їхати?
- (Д) Ні.

Зразок жіночої логіки...

А в нас - Їжак з туману...

співбесіда в польському консульстві.мета переговорів-отримання карти Поляка.
так ось, під кінець робочого дня, заходить в кабінет до консула жіночка,з вигляду така стривожена,почервонівша,неначе прийшла здавати випускні іспити..триває діалог культуру, політику,ну і пан консул задає вирішальне питання "на засипку",чи знає вона ,хто в Польщі зараз є прем*єр-міністром? схвильована питанням,бідняга,відкриває якийсь записник і.. з радісним обличчям щосили гукає :" Дональд Дак" ( насправді Дональд Туск),на що консул,здригнувшись від сміху,видає їй дозвіл і каже " Пані права,всі вони живуть казково"

Стереотипи? Забудьте!

Їздив у службове відрядження. Маршрут Київ-Харків -Донецьк-Київ. Трохи про себе - зріст 186, вага 106. У Харкові знаходжу свій вагон, прямую до свого купе. Ще з коридора чую гучну балачку:"Украінскава язика, как такавова, нє сущєствуєт, впрочєм, как і народа". Заходжу в купе і чемно вітаюся:"Доброго вечора, чи не будете такі ласкаві встати на хвилинку,я поставлю свою валізку в багажний відсік". Розмова, ясна річ, уривається на півслові.
Потім вони (літні чоловік і жінка) ще намагалися перекинулися між собою кількома фразами, але вже на нейтральну тематику. Я мовчу і до розмови не приєднуюс...

Читати далі

Анекдот

На житомирській шкарпетковій фабриці налагоджено випуск презервативів..
презервативи "Житомир" - хоч на ногу натягуй!