Приколи заблокований

Учіть дітьо культури!

— Дашуня, не штовхай дєвочку!

— Нікітка, хватить облизувать теремок! Прєкратітє, дєті, сипатись піском!

Поміж розмовами про погоду і серіали мами на дитячому майданчику виховують дітей. Відволікаються, щоб обтрусити чиюсь дупку від піску, протерти руки вологою серветкою, дати пряник.

Біля гойдалки конфлікт — Дмитрик стукнув Софійку лопаткою. Дві мами поспішають на вереск. Кожна боронить своє дитя.

— Дімочка, це вона перша почала? Ну, всьо равно, малєньких не обіжай, — дає настанови мама у зеленому пуховику. Звертається до опонентки: — Учіть дітьо культури!

— Сонєчка, нада бул...

Читати далі

Windows по жидівськи

Если бы Windows была написана в Одессе:
1. После загpузки Windows появляется надпись «Таки я загpузилась! » и в течение 15 минут игpает мелодия «Семь соpок», котоpую нельзя ни пpиостановить, ни отменить.
2. Пpи нажатии на клавишу «Стаpт» появляется сообщение «Hу, шо ты тут клацаешь, пошел бы лучше в футбол поигpал…».
3. Клавиатуpный дpайвеp автоматически пpеобpазовывает букву «г» в букву «х», а букву «ч» в букву «ш».
4. Пpи откpытии нового документа по умолчанию ему пpисваивется название «Шоб ты был здоpов.doc».
5. Пpи подсоединению к Интеpнету появляется надпись: «...

Читати далі

Свято останнього дзвінка або З днем народження, Вася!

Історія мого друга:
Прекрасна штука цей Київстар, чесна, роботяща, безвідмовна й з дружньо налаштованим інтерфейсом. Користувачі у нього, звісно, рагулі, а так - прекрасна штука.

Їду себі в машині, рано, на службу. Птичкі сьпівають, паде себі дещик, гарно вбрані і прилично зачесані му́чні середніх шкіл і гівназій, весело щебечучи, йдуть на остатний дзвоник (не всі, певно що: мій менший зрання заявив, шо о шестій рано йому задзвонила вчителька і сказала спати і на линійку не йти. Бо, подивися, мама, яка в вікні погода..)

Піпікає нагадування: так і так, мовляв, заким ...

Читати далі

Трембіта ...)))

Кулко рольніче львівських лабухів приїхало до заборинівської Бітлі - грати весілля. І якось так сталося, заким фіров їхали - вломили саксофон, щось один клапан до кінця не перекривається. Приїжджають в село і - до першого ґазди:
- Чуєте, вуйку? А, може, є в вас ту який кулібін, жиби саксофон направив?
- Є, хлопці, о-о-он там он, хата в бльостках, на груни, Йван сі називаї..
Приходят хлопці до майстра, той сидит в кузні, коло міхів.
- Сла' Йсу, чоловіче!
- Навіки сла'!
- Чуєте: а ви можете саксофон нам зремонтувати?
- Певні жи так..
- Точно? А як скоро? Бо завтра граємо весілля, а бе...

Читати далі

В зад...

Сьогодні мені вчетверте в'їхали в дупу. Вчетверте - в те саме місце бамперу. Вдруге - цього року. Але вперше - таксист. Банально, аж тривіально: чекав своєї черги рушити на кільці Кульпарківської, рушив, раптово вигулькнуло авто зліва, по гальмах, легкий цюк в дупу. Вимикаю двигун, аварійка, виходжу. Позаду "китаєць"-"шашки". Глянув бампер - точно те ж місце, шар шпатлівки там на пів-пальця ще від першого вартбурга: тоді ремонтував, після другого УАЗика, третьої "дев'ятки" - плюнув: все одно всі чогось б'ють саме туди.. Махаю таксисту: вилазь, мовляв..
- Пане.. Таксувати і лупити когось в ...

Читати далі

Боксер

З Ростиком познайомились під час Євро. Він боксер, врівноважений і спокійний мен. Принаймі на роботі.
Поїхав Ростик зі своїм другом Женею на нарти, хай буде - в Буковель. Цілий день лещатували, на вечір, традиційно, врізали собі від душі. Але ж того - мало. Тоді що? А на дискотеку.
Чи то - від надміру гір, чи - від природньої нетолеранциї спиртного, Женя спокійнісінько собі під буковельський бум-цик-цик просто за столиком закуняв. Ростик залапав дівчітиско і пішов її танцювати. Навпроти куняючого Жені за сусіднім столиком - тепла кумпанія. Одна з дівок втикає в сплячого Женю:
- Ти чьо на...

Читати далі