Приколи UA_HMR

Анекдот

Неадекватна реакція:
ПроФФеССор зрозумів що кров жовтою не буває. Але вже було пізно...

Анекдот

Йде бабулька з базару. Повні руки торбів. Зморилася, зупинилася під "бігмордою". Підняла голову і так вдивляється, вдивляється в портрет і раптом -хлоп- себе по лобі:
- А яйці купити - забула!

Анекдот

Сьогодні на своїй прес-конференції кандидат у Президенти України Віктор Янукович нарешті надав надійні гарантії проведення в Україні чесних, прозорих і демократичних виборів, яких уже давно вимагають ООН, ПАРЄ та інші міжнародні організації.
- Бля буду, - зокрема, заявив Віктор Федорович..

Анекдот

Приезжает Янукович в школу агитировать. Всех учеников на линейку выгнали, траву предварительно подкрасили, учителя построились, повсюду плакаты "Спасибо Януковичу за наше счастливое детство!".

Янукович осмотрел все, похлопал мальчика по щечке, ущипнул старшекласницу за попку, в общем все как положено. Директриса несмело так: "Виктор Федорович, нам бы компьютерный класс, а то знаете как, денег нет..." Янукович своей шестерке - "запиши в блокнот!" Директрисса (расчувствовавшись): "спасибо, Виктор Федорович! Вы - наш президент!"

В тот же день посещают колонию строгого режима. Янукович в бешенстве, начальника тюрьмы кулаком по роже, орет "что это такое?! Мы ж в Европу движемся, вашу мать! Где евроремонт, где джакузи, где барная стойка? Почему сан-узлы не оборудованы? Где бидэ для петухов?"

Шестерка быстренько составляет смету, заглядывает в блокнот и спрашивает, а как же компьютеры для школы, тоже сделаем?" Янукович: "Компьютерный класс? В тему базаришь, и компьютерный класс на зону впиши!" "А в школу?" Янукович, багровея: "Ну ты баран, головой своей подумай! В ШКОЛУ МЫ БОЛЬШЕ НЕ ВЕРНЕМСЯ ! "

Анекдот

Після стихійного лиха в Тернопільсьській області поїхав ВФ туда дивитись, як ліквідовують результати стихії. Заїхав в одне глухе село і бачить хата, на ґанку бабця сидить. Сумна, сумна. І відбувається між ними такий діалог:
ВФ - бабцю, чого такі сумні? Що трапилось?
Б - а якою ж мені бути, синку? Був великий град. Стріху на хаті побив. А грошей нема. Латати треба, а пенсія така маленька.
ВФ - бабуля, нєма базара! От тобі дві штуки баксів (дістає з кишені). Найми бригаду, купи матеріали.
Б - ой дякую тобі синку, дякую. Ото поміг мені старенькій.
ВФ - бабуля, а ти знаєш, хто я такий?
Б - знаю, синку, як же не знати, тебе на кожнім стовпі порозвішував наш голова.
ВФ - бабуля, так будеш за мене голосувати на виборах?
Б - синку, ти шо, здурів? Та мені тілько стріху на хаті побило, але ж не голову.

Анекдот

- Сучасна молодь жахливо вдягається! Hапример, от цей хлопець
- Це - моя дочка
- Пробачте, я не знав, що ви - її батько
- Я не батько, я - мати.

Анекдот

Навіть саму сумну кімнату оживлять самі звичайні діти, красиво розставлені по кутках.

Анекдот

- Чи немає у Вас чого-небудь по психології виховання дітей від 5 до 12 років?
- Ремінь солдатський, шкіряний у гарному стані.

Анекдот

2025й рік, хлопчик і дівчинка в пісочниці граються...,
- А твої батьки в якому чаті познайомилися?

Анекдот

Молода мати говорить своїй подрузі:
- Знаєш, мені здається, що я занадто строго виховую свого Сергія. Учора ми пішли записуватися в дитячий сад, і він сказав виховательці, що його кличуть Сергій Перестань...