Приколи Leondi

Шлях до серця чоловіка.

- Саня, я одружуюся!
- Вітаю, друже! Хто вона, як завоювала твоє серце?
- Друзі запросили в гості, а мене на роботі затримали. Приїхав, коли всі вже повечеряли і додивлялися якийсь фільм. Приятель каже: «Старий, 10 хвилин залишилося. Почекаєш, добре? І будемо чай пити ». Воно-то, звичайно, добре. Але коли ти з самого ранку нічого не їв, 10 хвилин здаються вічністю ...
- Це точно!
- Так ось. Одна дівчина - я її не знав - тихенько встала і вийшла на кухню. А через хвилину покликала мене: «Я тут Вам бутерброд з паштетом зробила, перекусіть, Ви ж з роботи».
- Тобто шлях до серця чоловіка в...

Читати далі

Точний переклад.

Микола Лукаш вранці стоїть у черзі за молоком. Підходять дві молодички з явним наміром взяти без черги.

Микола, як холостяк, вирішив пококетувати трохи і галантно звертається до милих ягідок:

- Звідки тут взялися такі чарівні жіночки?

Вони йому з погордою:

- Мы не понимаем по-вашему...

Я можу й перекласти: «Куда вы, бляди, лезете без очереди».

Черга вибухнула реготом.

Мико?ла Олексі?йович Лука?ш — український перекладач, мовознавець і поліглот. Загалом він знав 20 мов, з яких вільно перекладав.

Удар у відповідь.

Довелося мені працювати з таким собі Юрою. Не сказати, що огидним, але вважав за краще триматися від нього на відстані. Але ж людина про себе розповідає – хочеш, не хочеш, а слухаєш.
І от він розповів:
«Працював я якось в обчислювальному центрі. Машини – ЄС ЕОМ, СМ-4 та такі інші. Під них відводились цілі поверхи і обслуговували цілі бригади фахівців. І от якось довелося мені чергувати в парі з однією дівчиною. Вночі роботи було мало і вона лягла на дивані поспати. А була вдягнута в обтягуючі джинси, які під час сну розстібнулися. Звісно, коли вона прокинулася, то першим питанням було, чо...

Читати далі