Тортик от подружек)))

1031574

Исповедь мужчины...10 км ехал за ним,- ждал, когда она танцевать начнет )))))))))

Комментариев: 15


Ну очінь любєзно!

Ну очінь любєзно! яке їхало, - таке здибало;)

та то они ещё старых сучек не видели;)

та то они ещё старых сучек не видели это они любя;)

ну очінь любєзно! яке їхало, - таке здибало
то вони не чули, як ми з моєю пожизнєнною подругою по телефону "любєзнічаєм"

ну очінь любєзно! яке їхало, - таке здибало то вони не чули, як ми з моєю пожизнєнною подругою по телефону "любєзнічаєм"
;)

ну очінь любєзно! яке їхало, - таке здибало то вони не чули, як ми з моєю пожизнєнною подругою по телефону "любєзнічаєм"
;):-*

ну очінь любєзно! яке їхало, - таке здибало то вони не чули, як ми з моєю пожизнєнною подругою по телефону "любєзнічаєм" З роками чомусь все важче спілкуватися, щоб не образити.:(

ну очінь любєзно! яке їхало, - таке здибало то вони не чули, як ми з моєю пожизнєнною подругою по телефону "любєзнічаєм" З роками чомусь все важче спілкуватися, щоб не образити.
Нє, у нас особливі відносини, тому ми не образимо одна одну. Я її довше пам"ятаю ніж себе. Іноді хочеться її придушить, але життя без неї не уявляю. Рітка - то ДРУГ!:)

ну очінь любєзно! яке їхало, - таке здибало то вони не чули, як ми з моєю пожизнєнною подругою по телефону "любєзнічаєм" З роками чомусь все важче спілкуватися, щоб не образити. Нє, у нас особливі відносини, тому ми не образимо одна одну. Я її довше пам"ятаю ніж себе. Іноді хочеться її придушить, але життя без неї не уявляю. Рітка - то ДРУГ! У нас були особливі відносини. Чотири сім"ї - нерозлийвода, - на заздрість всім. Десятки років. Уже минуло.