- Шарик!... - Чё?... - Фас!... - Щас!..

1040822

АнекдотМИЛОЧКА... да у вас АНГИНА!... Вам надо горло полоскать... - Черт с вами... ...

Комментариев: 32

Діствітєльно... а шо? - якісь проблеми???
У Шаріка - геть ніяких:-**bravo*

Діствітєльно... а шо? - якісь проблеми??? У Шаріка - геть ніяких гарненько так пузо виставив:-*

_

_

Діствітєльно... а шо? - якісь проблеми??? У Шаріка - геть ніяких гарненько так пузо виставив
Нє, я б не могла б йому ото спокою дать. Сьомка, ну котик, шо прибився осінню, вже понімає на ручки і цьомацця з мамою. :)

Діствітєльно... а шо? - якісь проблеми??? У Шаріка - геть ніяких гарненько так пузо виставив Нє, я б не могла б йому ото спокою дать. Сьомка, ну котик, шо прибився осінню, вже понімає на ручки і цьомацця з мамою.
;) Ця Мама кого хоч видресирує

Діствітєльно... а шо? - якісь проблеми??? У Шаріка - геть ніяких гарненько так пузо виставив Нє, я б не могла б йому ото спокою дать. Сьомка, ну котик, шо прибився осінню, вже понімає на ручки і цьомацця з мамою. Ця Мама кого хоч видресирує
Нє, він мамин мазун, а від усіх ховається

Діствітєльно... а шо? - якісь проблеми??? У Шаріка - геть ніяких гарненько так пузо виставив Нє, я б не могла б йому ото спокою дать. Сьомка, ну котик, шо прибився осінню, вже понімає на ручки і цьомацця з мамою. Ця Мама кого хоч видресирує Нє, він мамин мазун, а від усіх ховаєтьсяІ наш, котрого чоловік ще сліпеньким підібрав, зараз або гавкає на всіх із двора, або ховається, якщо хтось із чужих кличе його до себе. Навіть сусідці за плотом не йме віри і не йде до рук, хоч бачить іі по кілька разів на день. Мене бачить пару раз на тиждень, але замордовує своєю увагою: всі куртки і джинси після першого з ним спілкування мушу прати; ставить лапки-квіточки;)