Гороскоп ельфів

Кожна людина має переваги,вади, міцні сторони,слабкості. Так і твоя дитина. Цей гороскоп вкаже, на що особливо слід звернути увагу. Гороскоп походить з незвичайної країни ельфів.

Не віриш, що існують? Неправильно. Енергії ельфів, модифіковані протягом віків через подання легенд, романів і фільмів, проникають у наш світ духу і уяви. Того досить, щоб діяли!

Ось 12 відомих eльфських постатей, репрезентуючих відповідні сили. Їх імена випромінюють специфічні енергії, які можуть вплинути на вразливу індивідуальність твоєї дитини.

Кожного вечора перед сном розповідай маляті легенди про його опікуна або просто скажи: я прошу тебе (тут відповідне ім'я),заопікуйся моєю дитиною, додай йому (тут риса, якої твоїй дитині бракує), навчи його, як бути щасливим. І подякуй.

21.03.-20.04 Galadriela
Перед народженим в цей період малям стоїть в майбутньому велике завдання реалізувати себе, а водночас не нажити собі ворогів. Бо твоя дитина дуже амбітна, спонтанна і підприємницька. Завжди в першому ряду.
Охоче допомагає, тому ангажуй її в домашні справи. Часом бракує такій особі делікатності і не хоче вчитися на помилках, також має схильність до неконвенціональних вчинків. Тому урок любові, схвалення і терпіння, яке може передати йому енергія імені Galadriela, буде для дитини дуже цінна. Коли потрібно, очистить її серце з болю і неспокою. Допоможе дитині побачити світ в прекрасних барвах.

21.0420.05 Finrod
Енергії цієї постаті принесуть твоїй дитині легкість у самовираженні і швидкий розум. Додадуть їй мотивації в найкращому бутті. Космос говорить, що в цій дитині дрімають дивовижні можливості, оскільки матиме мотивації до дії. На жаль,розвинутися ці риси можна лише там, де дорослі подаватимуть все у вигляді забави. Якщо ти набридатимеш маляті довгою лекцією чи накажеш зазубрити завдання, то малюк стане апатичним і неохочим до роботи.
Тому дар Finroda спричинить, що ніхто не в змозі буде обігнати твоєї утіхи в новаторських задумах і вмінні скористатися з нагоди. Ти тільки стеж, щоб монотонність буденності не пригнобила її індивідуальності.

21.0520.06 Luthien
Ім'я ельфи-завойовниці підготує народженого в цих днях малюка до несподіванок. Матиме він незвичайне життя, в якому духовний, інтелектуальний і фізичний розвиток мусять йти завжди в парі. Твоя утіха буде всіма обожнювана і має шанси на легке і миле життя.
Швидкий, з живим розумом. На жаль,то так званий, здібний ледар. Потрібно його навчити, що кожне рішення має наслідки. А на благополучне життя слід заробляти. Енергії Luthien зміцнять інтуїцію і оборонний інстинкт твоєї дитини, щоб могла здійснити правильний вибір. Тоді може вирости з нього винахідник або сподвижник в якійсь галузі, пов'язаній з медициною. Не ігноруй також його передчуттів і пророчих снів...

21.0620.07 Nаmo
Цей малюк із космосу наділений незвичайною вразливістю. У цьому відношенні він вийнятковий, легко його зранити, отже мусить знати, як захищатися. Дорослі не можуть захищати його до кінця життя, в певному моменті батьки мусять дати йому право на власний вибір, але також показати, що не кожному можна довіритися в ста відсотках.
Енергія імені цього ельфа навчить твою дитину сприймати ситуацію такою, яка є, поважати себе і поводитися обережно з власними почуттями. А водночас покаже, як повинен виражати свої потреби і емоції.
Завдяки тому ця мала людинка виросте на особу, яка знає свою цінність,і створить прекрасний зв'язок.

21.0720.08 Nienna
Народжений в цей період малюк завжди буде в пошуку досвіду і правди, причому, з дитинства, навіть під час найпростішої забави, використовуючи свою незвичайну здатність до спостереження, і інтелігентність. Більше того, своїм життям дасть приклад іншим, бо великодушний,позитивно налаштований і має погожу вдачу. Мабуть колись навіть сягне по владу, необов'язково над цілим світом. Але напр. буде добрим директором чи мером.
На жаль, бракує йому терпіння і швидко дратується від невдач, тому навчай свою дитину, що майстерність шліфується важкою працею. Допоможе в тому енергія імені ельфської королеви, Nienny, яка додасть малюку впертості.

21.0920.10 Noteviddia
Енергії цього імені будуть твоїй дитині винятково потрібні. Наділять її вмінням очікувати сприятливих збігів, споглядання на речі трохи інакше, ніж інші. Також оточать її в дитинстві особливим доглядом, оскільки може бути занадто вразливою і нервовою.
Твоя дитина потребує великої любові і підтримки у підлітковому віці. Потім, коли доросте, напевно відплатить тобі і світу удвічі. Навчи її вірити в себе, не дозволь відмовлятися від своїх планів, навіть якщо на початку дорога до реалізації цілей буде важка і не завжди приємна.У дорослому житті може стати взірцем для інших. Покаже, що не слід соромитися своїх почуттів і навчить близьких цінувати красу в житті.

21.1020.11 Allia
Та мала iстота вийнятково інтелігентна, часом навіть може здаватися над вік доросла. Ровесники можуть їй дражнити, а все через велику зрілість душі і пам'ять з попередніх втілень.Крім того - це особа, незвичайно емоційна. Почуття є її міцною, і одночасно слабкою стороною. Як доросла людина, твоя дитина дуже легко переходитиме від великої любові до ненависті і важко буде їй забути які-небудь кривди.
Allia панує над стихією води, а магія, пов'язана з водою то магія почуттів і емоцій. Ельф підкаже твоїй дитині, що найкращим способом на емоції є дозволити їм плисти, не затримувати їх і не міркувати над ними. Гнів і смуток мусять бути висловлені і забуті, щоб їх місце замінила радість.

21.1220.01 Lusutien
Допомога енергії ельфа дасться народженому в цей час малюкові, бо від немовляти має він, на жаль, тенденцію зачинятися в собі. Пізніше, коли буде вже дорослою людиною, важко буде йому виражати свої почуття. Завдяки Lusutienowi твоя дитина не тільки навчиться говорити, що відчуває, але зрозуміє, що не має в тому нічого сором'язливого.
Але ти також мусиш допомогти. Постарайся якнайбільше розмовляти з малюком в просторій атмосфері, але також ніколи не змушуй його до розмови, бо досягнеш зворотнього ефекту. У цій малій істоті дрімає величезний потенціал і сила. В майбутньому може то бути людина, яка візьме на себе велетенську відповідальність. Досконало виправдає себе, управляючи іншими як керівник якоїсь суспільної групи.

21.0120.02 Eladiera
Не дивуйся, що часом твоя утіха говорить до осіб, яких ти не бачиш. Бо те, що ти нікого не бачиш, не означає, що нікого немає... Ти маєш дитину нової ери, яка є на вищому рівні енергетичнішим, ніж більшість людей. Вже тепер ти можеш від нього вчитися підходу до деяких справ. В майбутньому буде ясновидцем чи винахідником, який своїм відкриттям змінить мислення людей.
Щоб це сталося, необхідно навчати свою дитину терпінню в роботі, бо того їй може не вистачати. А викликані енергії Eladiery допоможуть її розвитку, нагадуючи попередні втілення, відкриють душу, отже ця виняткова людина вже в молодих роках може відзначатися даром ясновидіння.

21.0220.03 Elandiel
Знаєш такий вислів: "бути як в тумані"? Саме такі енергії проникають до твого малюка. Народився бо у часі, коли на небі правили Місяць і Нептун. Є схожим на несправжнього лицаря, який ходить своїми дорогами і небагато собі висновків з цього робить. Найкраще проживе життя, коли керуватиметься інтуїцією.

Його опікунський ельф додасть йому відвагу і підвищить енергетичні вібрації, щоб передчуття завжди привели його до чистішої мети. Тому краще не втручайся в життя дитини і не змінюй силоміць її зацікавленості. Вона вже підсвідомо знає, ким хоче бути в дорослому житті. Якщо розгубиться, допоможи їй в пошуках, або будь завжди близько, щоб подати руку допомоги.

АнекдотЧим крутіший гаджет ви купите своїй дитині, тим гірше вона буде вчитися.

Комментариев: 14

опікун допоміг побачити життя в прекрасних барвах???;)
Чи я даремно перекладала старанно цей текст з польської???:)

Позетивно дуже!

Позетивно дуже!
Так, позитив є. У мене було багато дітей, різних за гороскопами, тому побачила, що у цій характеристиці є зернятко істини

в мене точно здібна ледарка!

а про мну 21.11 - 21.12 игде?

а про мну 21.11 - 21.12 игде?21.11 - 20.12 Ulumien
Як не хочеш,щоб дитина виросла на похмуру людину (і що з того, що напр. геніального), навчи її радіти з малих щоденних речей і не вбивай в ній ентузіазму. Часом може бути важко, бо то є хтось з баченням майбутнього, хто плутає свої фантазії з реальністю, а дорослому важко це зрозуміти і схвалити. Постарайся впливати на темперамент малюка, але не обмежуй, дозволь, щоб йшов своєю дорогою, -і виросте з нього нобелівський лауреат,може письменник,може фізик...
Енергії Ulumiena призведуть,що ця дитина буде завжди повна оптимізму,наділять її спокоєм, навчать опановувати себе і дадуть відчуття щастя. А її метою життя буде обдаровування радістю інших. За те також можна одержати Нобеля...
Вибачте,вночі писала.Переклала та не помістила.

;)

в мене точно здібна ледарка!Звичайно, що гороскопи можна критикувати, але в цьому я знайшла багато схожості з "оригіналами";)