Місце Жінки там, де вона найкраще почувається))

1047073

Позитивчик.Подумай о херне — и она тут как тут... Подумай о счастье и радости .... — и...

Комментариев: 14

От нащо таке показувати? Засмутилася страшенно...

От нащо таке показувати? Засмутилася страшенно...- От яка сентиментальна: переживаєш, що вона там, бідненька, саменька страждає???????

Та ні... дійсно засмутилася. Мабуть не заслуговую :(

Та ні... дійсно засмутилася. Мабуть не заслуговую ау" АУУУУ! Ми у приколах, а не у кабінеті психоневролога;)

Та ні... дійсно засмутилася. Мабуть не заслуговую ау" АУУУУ! Ми у приколах, а не у кабінеті психоневролога
Фото гарне - аж відчула як вздовж тіла котиться хвиля... То приколи приколами, але так сумно стало - мені це в цьому році точно не світить... та й взагалі відпочинок теж... навіть на дивані... :(

Фото гарне - аж відчула як вздовж тіла котиться хвиля... То приколи приколами, але так сумно стало - мені це в цьому році точно не світить... та й взагалі відпочинок теж... навіть на дивані...
я верталась із лісу близько 22 год вечора із собакою - пішли по чорниці, натрапили на сунички- поміняли плани.На лавочці сиділи тітки,які вважають себе хворими,сидять по цілих днях, кабаніють,потім на здоров"я скаржаться...Глянула одна на мене, та співчутливо так до іншої: - Але вона,бідненька, втомилась...
Я дійсно находилась до опупєнія, та не вважаю себе бідненькою,бо дітям принесла близько 3 літрів суничок лісових та погуляла по природі такій,ніби в раю. Бідненькі вони: обсудили всіх перед під"їздом і попи не зменшили, і здоров"я не поправили. Так що відпочинок РІЗНИМ буває;)

Вважається, що відпочинок має бути повною протилежністю роботі. Чимось таким, що дійсно цікаво і незважаючи ні на що - людині легко. Знаю тих, для кого це альпінізм наприклад, або тих, хто всі вихідні проводить в піших мандрах. Але вони "офісний планктон", а в мене робота така, що для мене зараз відпочинок - це щоб жодної людини поряд і дійсно суто фізично відпочити. Але до осені - можу навіть не мріяти, справ тисяча, і всі термінові. Трохи втомилася... але от нон-стоп і все.

Вважається, що відпочинок має бути повною протилежністю роботі. Чимось таким, що дійсно цікаво і незважаючи ні на що - людині легко. Знаю тих, для кого це альпінізм наприклад, або тих, хто всі вихідні проводить в піших мандрах. Але вони "офісний планктон", а в мене робота така, що для мене зараз відпочинок - це щоб жодної людини поряд і дійсно суто фізично відпочити. Але до осені - можу навіть не мріяти, справ тисяча, і всі термінові. Трохи втомилася... але от нон-стоп і все.тоді потрібно слухати пісні після роботу, у слухавках, а може, медитувати.

Медитувати не можу за характером Взагалі я це напротязі дня роблю - зупиняюся на кілька хвилин і розчиняюся у навколишній красі, коли думки зникають, і відчуваєш як вітер проходить крізь тебе... Але після роботи - не можу.
І музику теж, не можу :( мені навушники заборонено.

Медитувати не можу за характером Взагалі я це напротязі дня роблю - зупиняюся на кілька хвилин і розчиняюся у навколишній красі, коли думки зникають, і відчуваєш як вітер проходить крізь тебе... Але після роботи - не можу.
І музику теж, не можу мені навушники заборонено.
вперше чую про таке.