Позвони мне...

1047415

Нам кучи не надо!)))Девушки, которые говорят: "За мной бегает куча парней", запомните - низкие це...

Комментариев: 10

Мда.

Мда. у кожного є що згадати;)

  • 4  SFM
  • , в

знайома ситуація. реакція така ж

:-*

знайома ситуація. реакція така ж;)

знайома ситуація. реакція така ж
А я беру, завжди. В мене був тільки один "знайомий", якого загнала в ігнор на телефоні, але то був складний випадок випадкового знайомства

знайома ситуація. реакція така ж А я беру, завжди. В мене був тільки один "знайомий", якого загнала в ігнор на телефоні, але то був складний випадок випадкового знайомства
і я стараюсь відповісти. Навіть мовчанням, але "слухавку підніму";)

знайома ситуація. реакція така ж А я беру, завжди. В мене був тільки один "знайомий", якого загнала в ігнор на телефоні, але то був складний випадок випадкового знайомстваі я стараюсь відповісти. Навіть мовчанням, але "слухавку підніму"
В мене самої буває так, що іноді пройде час, і якось по-іншому все бачиш, і іноді є бажання, навіть потреба, щось сказати людині, розмову з якою обірвала давно. І тому завжди беру - а раптом з того боку - теж так.

знайома ситуація. реакція така ж А я беру, завжди. В мене був тільки один "знайомий", якого загнала в ігнор на телефоні, але то був складний випадок випадкового знайомстваі я стараюсь відповісти. Навіть мовчанням, але "слухавку підніму" В мене самої буває так, що іноді пройде час, і якось по-іншому все бачиш, і іноді є бажання, навіть потреба, щось сказати людині, розмову з якою обірвала давно. І тому завжди беру - а раптом з того боку - теж так.
все по-людськи