Если бы в ЗАГСе...

---Согласны ли вы отныне жить серой, шаблонной жизнью, ограничить свой круг общения в угоду эгоизму партнера и быть вместе даже тогда, когда вас будет тошнить друг от друга? Если да — поцелуйтесь и распишитесь.

АнекдотПриходит заика в зоомагазин, попугая покупать. На витрине в клетках сидит мас...
ГвОздики.➡ - Муж: - Где саморезы? - Жена: - Если ты про кудрявые гвозди, то ...

Комментариев: 21

Даааа..... може бути й так

Даааа..... може бути й такНу, хоч би хто попередив чесно про те, на чому завершується казка...;)

Знаєш, я ще не зустріла людину, яка б вірила, що зі мною буде інакше. Тому насправді всі це знають

Знаєш, я ще не зустріла людину, яка б вірила, що зі мною буде інакше. Тому насправді всі це знаютьдехто про це просто не задумується. Особливо, коли заміж виходить до 25 років. У 25 у мене уже було 2 діток і майже сива голова, хоч не можна сказати, що дуже спішила в доросле життя,бо до 20-ти ---- НІЯКОГО інтиму - ні-ні;)

То я мабуть занадто про це думаю :( Казала мені одна знайома - заміж треба виходити молодою, до 20-ти, доки дурна і не знаєш що хочеш

То я мабуть занадто про це думаю Казала мені одна знайома - заміж треба виходити молодою, до 20-ти, доки дурна і не знаєш що хочешЗаміж я вийшла у 21, а на 22 свій День народження "подарувала" собі сина (до речі, так і хотіла: першого сина, а другу дочку;);))

От що значить - правильно все запланувати ;)
а мені 33 і ні в одному оці немає бажання мати дітей...

От що значить - правильно все запланувати
а мені 33 і ні в одному оці немає бажання мати дітей...
Зараз це часто трапляється чомусь, що молоді люди хочуть жити для себе, а не для дітей. Признаюсь: коли побачила сина вперше - чорноволосе, смагляве, беззахисне, то у мене зовсім не материнські почуття були в голові, бо ще інститут потрібно було здолати одночасно з вихованням дитятка, а допомоги чекати нізвідки, бо і тато вчився ще у вузі... Зате через 2-3 доби, коли моє тіло трохи відпочило після родів, почало відновлювати сили, то цей дивний сюрприз долі став найдорожчим і дав почуття потрібності, власної значимості і безмірного щастя. Сама від себе не чекала АЖ ТАКИХ емоцій;)

А в мене взагалі думок про дітей нема. Знайома недавно питала - як, не хочеться дитину, сім’ю... Ні, не хочеться, а дитину особливо. Таки егоїстка мабуть :(

А в мене взагалі думок про дітей нема. Знайома недавно питала - як, не хочеться дитину, сім’ю... Ні, не хочеться, а дитину особливо. Таки егоїстка мабуть
якби знайшла того, з ким можна ростити дітей, то, напевно, захотіла б. А у мене, якби не було довго чоловіка, то я і так хотіла собі народити діток, десь так після 30 все одно поспішила б, щоб встигнути. Та це - особиста справа кожного.