5 признаков...

1051262

Комментариев: 8

Або ж кацап - как цап, що означає мала рогата худоба, чи просто бидло.

Худоба не винна.Не ображайте худоби, будь ласка.
Знаєте,що дивно?-що у нашому лісі і біля річки НЕМАЄ КАЦАПІВ,зате є повнісінько використаних памперсів,презервативів,пластикового посуду для пиття і їжі,пластикових пляшок різного калібру(найбільше з-під пива), пляшок скляних (розбитих і цілих),торбинок і всіляких упаковок з-під чіпсів, соняшникового насіння і тд.Немає сил дивитися на все це. Давайте не будемо все зсипати на кацапів і на совок, а візьмемося за рятування Природи,за виховання,перш за все,себе,потім власних дітей і внуків, бо Природа ЗАДИХАЄТЬСЯ від нашого "господарювання" і варварського ставлення. Може, тому цього року вона дала таку катакстрофічну засуху у Північно-Західній частині України, де благодатні чорноземи. У нас уже листопад - засохло все, гинуть дерева і кущі:(

А яке ж може бути у нас виховання коли 300 років були під владою напівдикого народу. Ще козаки говорили, що якщо будемо жити з поляками, то будемо заможні і з народами спілкуватися, якщо будемо жити з турками, то ходитимемо в бархаті і килимами укриватися, а якщо з московітами, то будемо їсти брюкву і рогожою укриватися. І як бачимо наші прадіди були правими, про це й історія підтвердила.
Дуже багато в чому історія нашого народу подібна до єврейського. Адже як і єврейський народ підняв на вищий рівень єгиптян, так і український московітів. І як євреї ходили сорок років по пустелі і багато з них нарікали, тому і не увійшли у обіцяну землю, адже раб нездатний до державотворення, так і наш народ буде ходити по пустелі до тих пір поки не прийде до влади вільна людина - наші діти.

все це я розумію без пояснення, але у конкретному випадку: навести просто порядок у власній шафі, на власній поличці, у власному дворі, у місті, селі, чи на вулиці... Хіба для цього потрібен інший президент?????? Політика, історія - все це потрібна річ. Вибачте, але якщо мені потрібно носа витерти, то я його витираю, не звертаючи увагу на те, хто там і де президент.Хіба що, перебуваючи у компанії, відійду вбік, або хоч попрошу вибачення у публіки. То чому ж, щоб поприбирати за собою сміття, мені потрібно, по-вашому, 40 років, щоб здогадатися, що сміттєві баки, хоч і у невеликій кількості, але ж Є???
Щось тут, вибачте, не те...Забагато ми політизуємо...Не знаю. Штрафи чи інші види стягнень, а часом і просто врізати по шиї тому, хто робить не те(за Макаренком);)

киев стал большой пепельницей ...:(
а в дачных районах столько мусора...:(
надо навести порядок в наших головах...
почему в европе чисто ??? :(
:-**rose*

киев стал большой пепельницей ...
а в дачных районах столько мусора...
надо навести порядок в наших головах...
почему в европе чисто ???

оце ж для цього і піднімаю постійно подібні питання, щоб хоч хтось призадумався

Помните фразу : Чисто там не где убирают ,а там где не сорят .
Чистота начинается с детства - заложили : получайте....
Много можно говорить , Вы правы надо чаще призадумываться...:(

Помните фразу : Чисто там не где убирают ,а там где не сорят .
Чистота начинается с детства - заложили : получайте....
Много можно говорить , Вы правы надо чаще призадумываться...
Воно -то так, але часом життя трохи підкориговує батьківські настанови, буває, що і навчене, та попаде в таку компанію, що змінює поведінку, якщо ще психіка нестійка по молодості літ... Тому не зайве піднімати ще і ще раз питання про культуру.