Знає, що каже...

1065825 2

Комментариев: 6

Якби мені так любий сказав, то запам"ятав би цю ніч назавжди. Не дала б спати, поки не закінчимо генеральне прибирання - РАЗОМ, якщо б навіть не довелось нам спати цю ніч зовсім.

Коханий, підійми ноги, я позамітаю. Кохана!! Ти без мене і позамітати не можеш.

Якби мені так любий сказав, то запам"ятав би цю ніч назавжди. Не дала б спати, поки не закінчимо генеральне прибирання - РАЗОМ, якщо б навіть не довелось нам спати цю ніч зовсім.Мені колись дорікнув( у нас було тоді вже 2 діток малих, навіть суботи були робочі, а на неділю видумали якесь чергування), тому я із суботи на неділю все випрасувала, помила вікна, зварила перше, друге, десерт спекла, помила всі підлоги, застелила коври,почистила дзеркала,ванну, умивальники. А о 8 ранку почала його будити, щоб іти на те дурне чергування, бо ми в одній сфері працювали тоді з ним. А він, потягуючись, спитав:- Може, і нагодуєш. Кажу:-Ні! Сам наїсишся. Що будеш: перше, друге, чи десерт до кави?Коли встав і побачив,що все виблискує і пахне навареним, то спитав, чи я взагалі лягала спати. Відповіла, що не спала. Тоді пролунала фраза, що назавжди відбила бажання догоджати: - Але ти дурна...
Тоді я була молода, енергійна і нерозважлива... А Ви правильніше мислите, що ВСЕ ТРЕБА РОБИТИ РАЗОМ, тоді зрозуміє, що і як досягається.

Коханий, підійми ноги, я позамітаю. Кохана!! Ти без мене і позамітати не можеш.