Медсестра пофарбувала хворому яйця

Розповіла знайома, яка працює в лікарні. Поступив до них у відділення хворий, який потребував негайної операції. От молоденькій медсестричці Лізі і дали вказівку поголити хворому низ живота разом із "зоною бікіні". Дівчина виявилася недосвідченою і дуже сором'язливою, але робити нічого - пішла виконувати завдання.

Зайшла в палату, змахнула з чоловіка, який мирно посапував у ліжку, ковдру, стягнули штани піжами і заходилася голити його інтимну частину. Певно, дуже хвилювалася, коли брила ліве яєчко, то й кілька разів порізала бідолаху. На допомогу прийшли зеленка і йод. Через це яєчка мужчини стали нагадувати великодні крашанки.

Коли хворий прокинувся і побачив медсестру, що чаклує над його причинним місцем, то дуже розлютився і став кричати на дівчину в білому халаті. Ліза щось лопотіла у відповідь. У ході сварки з'ясувалося, що вона переплутала палату і поголила зовсім не того хворого. Цей чоловік мав наступного ранку виписуватися з лікарні, але тепер навідріз відмовлявся йти додому, бо не знав, як пояснити дружині таку екстравагантну інтимну "зачіску".

Довелося зав відділенням писати чоловіку довідку, що мала місце халатна недбалість медиків, через яку інтимні причандали хворого перетворилися на великодні прикраси.

Патрони ого-го!Дружина одного завзятого мисливця запідозрила свого чоловіка в шлюбної зраді....
АнекдотХворий песиміст запитує у зозулі, скільки йому залишилося жити. А хворий опт...

Комментариев: 1

  • 1  анонім
  • , в