Фемка

1107258 2

Комментариев: 22

А що, тема зачіпає?

Ну як Вам стане від цого легше то хай буде так, чіпляє аж спати не можу.

Ну як Вам стане від цого легше то хай буде так, чіпляє аж спати не можу.
Тю.. дивна Ви людина. Чого відразу отак реагувати. Хоча, якщо Ваш песик роздирає котів - то собака відображення людини... В мене дві, й жодна не ображає інших створінь просто так.

Чужі слабкості треба поважати а не поріцати.

Чужі слабкості треба поважати а не поріцати.
Ну, перш за все не бачу ніяких слабкостей. В чому вони?
А щодо цього вислову - трішки не погоджусь. Власні слабкості багато хто не помічає самостійно. Іноді сказане незнайомцем слово може змінити все життя.. і далеко чомусь не у всіх є розуміння, що мінятись варто в кращу сторону, а не "на зло іншим"

Ага то ви щей псевдопсихолог. Але з песиком всеодно не познайомлю. Ще вкусите його то він мені міски потім виносить буде.

Ага то ви щей псевдопсихолог. Але з песиком всеодно не познайомлю. Ще вкусите його то він мені міски потім виносить буде.
Ви така агресивно налаштована людина... Знаєте, я на собі пересвідчилась, що ми притягуємо в своє життя таких, як ми самі, і варто тільки змінити, по справжньому, своє ставлення до себе й оточуючих - як в житті з'являться справжні зміни на краще. Не знаю як Вам це донести, не дуже можу висловитись зрозуміло.. Але спробуйте дозволити собі собі ЛЮБИТИ свою собаку, свою дівчину, своїх батьків.. Чоловік, котрий транслює злість і невдоволення - притягує виключно проблемних людей до себе, Воно Вам треба? Я дуже щиро бажаю Вам щастя.. передусім, справжнього, професійного, як це важливо для чоловіка , а потім особистого.. щоб хотілося повертатись додому, до "неї і собаки"

Ви не розумієте того про, що пишите. Ваші слова схожі на отруту, для слабкіх духом хлопчікам може і сподобаєця ця ахінея з веселками і іншіми висерами, десь не так давно давно була така житєрадісна дівчина на просторах ютуба теж проміні добра постила а потім пішла і вдавилась на власному шарфі у лісі на гиляці. Так що не вчіть тому чого не розумієте, це виглядає безглуздо. Не всім треба ширше рота зубоскалить і посміхатись, інколи достатньо просто жити і творити правельно якщо є така можливість.

Навіть насмішили трохи "Мужик", да Такі дурниці пишите, от справді. Любити когось - то не значить виглядати як ідіот і вдягатися в жовте з червоним . Це означає всього лиш бути справжнім, і давати побачити цю любов тим, хто Вам дорогий. От і все.
До речі веселкових хіпарів не люблю страшенно, вони ото тільки робити вигляд щасливих , і всім казати "мир і любов" тільки й вміють. То або ледарі й маргінали, або показушники, які насправді в житті дуже нещасні. По-справжньому щаслива людина - спокійна. Їй не треба когось переконувати в тому, що в її житті все добре.
Але Ви не такий.. немає у Вас спокою. І навіть чужу доброту сприймаєте в штики. Подумайте самі - як можна любити того, гарчить у відповідь на "привіт"? Просто подивіться хоча б зараз збоку на наше спілкування і зрозумійте дещо для самого себе.

І ще таке - фемок страшне не розумію.. Мій чоловік вдвічі за мене більший, вп'ятеро сильніший і взагалі.. як чудово бути і відчувати себе жінкою біля справжнього чоловіка.. Котрий кохає, підсміюється з моїх отих слабкостей, на руках, правда, не носить , але.. така наша природа - він чоловік, я жінка, нащо вимагати бути інакшими від самих себе? Нащо показувати міфічну "силу", коли просто словами можна досягнути більшого? На те я й жінка, щоб це було від природи