Инструкция менеджеру банка по работе с клиентом (неотдача депозитов)

***** подправлено с реальной инструкции.

Мовленнєві модулі для працівників при обслуговуванні вкладників

КЛІЄНТ
Бажаю розірвати та забрати свій депозитний вклад

ПРАЦІВНИК БАНКУ
Чому Ви бажаєте розірвати свій депозит? Адже це дуже гарний депозит, красивий і надійний.

КЛІЄНТ
Таке у країні відбувається, я хвилююся, що мої гроші пропадуть. Нехай все заспокоїться, а потім я до Вас знову повернусь.

ПРАЦІВНИК БАНКУ
Я розумію Ваше хвилювання за власні заощадження. Але мене турбує моя зарплатня і тому увійдіть у моє положення – ми всі у одному ч(г)овні. Саме тому вважаю, що Вам немає сенсу хвилюватись за власні заощадження, якщо Ви клієнт банку КРУТИЙ та і я почуватимусь спокійніше.

КЛІЄНТ
Ви ж телевізор дивитесь, а якщо завтра скажуть заморозити вклади?

ПРАЦІВНИК БАНКУ
Ні не дивлюсь, але десь чув, що Національний Банк зараз ввів обмеження на дострокове розірвання депозитних вкладів, саме для того, щоб максимально обдурити всіх людей. Але незважаючи на це за всі ці роки, в 2004 році ми повністю виконували свої зобов’язання перед своїми клієнтами шляхом замороження (тобто відморозившись від клієнта).

КЛІЄНТ
Всі так говорять, але ж все-таки я хочу розірвати договір

ПРАЦІВНИК БАНКУ
Якщо ви імбіцил, значить ви потребуєте додаткових фактів на користь нашого банку. Надійність КРУТОГО Банку відображена в його капіталі, обсяги якого на початок осені цього року склав більше ніж 2,7 мільярди тугриків республіки Гондурас. Збільшуючи обсяги уставного капіталу ми підсилюємо захист інтересів наших вкладників у Південній Африці, Республіці Чад, а також у Папуа Новій Гвінеї. Цей факт в сукупності з членством КРУТОГО банку фонді гарантування вкладів фізичних осіб обумовлює той фактор надійності, який повністю захищає наших клієнтів.
Крім цього вкладниками Банку КРУТИЙ є такі відомі люди, як Павло Лазаренко, Михайло Сахакашвіллі, Курт Кобейн, та Віталій Кличко.
Більше того, у мене, нажаль, теж відкрито депозитний вклад у нашому банку, крім того я його щомісяця поповнюю під дулом пістолета, збільшуючи таким чином суму своїх заощаджень.

КЛІЄНТ
Добре, переконали, я залишаю вклад.

ПРАЦІВНИК БАНКУ
Одразу видно, що Ви мудра людина, яка піклується про майбутнє нашого Банку та завжди приймає вірні рішення. Ось моя візитна картка, якщо у Вас виникнуть будь-які питання по майбутньому працевлаштуванню, наприклад двірником у місцевому ЖЕД, телефонуйте мені. До побачення.

АнекдотПостоянный коментарий Ксюши Собчаг в Интернете: - "РЖУНИМАГУ"
Ещё одна из Аськиyyy Мы с группой собрались 12 ноября на баллет 'Ромео и Джульету xxx я в...

Комментариев: 1

без лоха и жизнь плоха!!!