Настала ера нових програмістів!

Тернопільський програміст знайшов диск із Подерв’янським
Компакт-диск із записаними аудіо-творами Леся Подерв’янського прагне повернути власнику тернопільський програміст Павло Вересюк.

Чоловік випадково знайшов диск неподалік від супермаркету "Сільпо" і приніс у редакцію "20 хвилин", аби повідомити власника про знахідку через ЗМІ.

— Диск я знайшов ще 21 січня, — розповідає пан Павло. — Може хтось інший і не звернув би уваги, але сам я програміст, тому диск мене зацікавив із професійної точки зору.

Відкопавши пачку з диском зі снігу, чоловік приніс його додому. Переглянувши диск на комп’ютері, зробив висновок, що там записано 33 уроки мови есперанто.

— Не мав часу вслухатися, — каже програміст. — Так тільки ввімкнув і подумав, що це, певне, есперанто.

На хибну думку пана Павла наштовхнув напис ESPERANZA на поверхні диска. Він, очевидно, означає фірму-виробника диска.

Ім’я ж і прізвища, написані на диску, — Лесь Подерв’янський — чоловік сприйняв за ім’я власника. Насправді ж, це ім’я відомого своїми п’єсами з нецензурною лексикою українського драматурга, поета, художника та громадського діяча. На диску ж саме і міститься 33 озвучені автором твори, зокрема, "Король Літр", "Казка про Рєпку, або Хулі нєясно", "Гамлєт, або Феномен датського кацапізму".

Диск, як запевняє Павло Вересюк, не містить вірусів. Програміст провірив його, використовуючи останні антивірусні бази.

Наразі диск зберігається в редакції газети "20 хвилин". Тож власник може забрати його, завітавши за адресою: вулиця Дубовецька, 1б.

Першоджерело:http://te.20minut.ua/news/142791

АнекдотМуж и жена дома. Звонит телефон, муж берет трубку и, ни слова не сказав, чере...

Комментариев: 0