Цинічні пропозиції Черновецькому

автор: velmyshanovnyi

Мерія м. Києва встановила оплату в 10 грн. за в'їзд автотранспорту на міські кладовища. При цьому забула обкласти щомісячною орендною платою мерців.
А можна було б і тут "попрацювати". За склеп, наприклад, брати 100 грн. з особи, за могилу з пам'ятником — 50 грн. з особи, за могилу з хрестом -25 грн., за могилу без хреста — 15 грн.

За несплату орендної плати — викопувати з могил та викидати останки небіжчиків без благословення мера. Покійниць-любих бабусь мера викидати з любов'ю і благословенням мера. Звільнені місця передавати для поховань за комерційними розцінками.

До вже встановлених оплат за медичні послуги: аналізи, обстеження, лікування, операції — додати оплату за вхід до поліклінік та аптек — 10 грн. За вхід хворого на візку або пронос на ношах — 20 грн. Винос громадян з медичних закладів уперед ногами — БЕЗКОШТОВНО.

Додатково пропонуємо мерії м. Києва такі послуги для поповнення бюджету міста, як на Марсі.

Оплата за користування сонячним світлом вдень — 2 грн. за годину. Місячним сяйвом вночі — тариф пільговий: 0,5 грн. за годину.

Оплата за дихання київським повітрям - відповідно до об'єму легенів громадянина. Для цього усім киянам пройти спірометрію. Дозвіл дихати надається тільки при наданні квитанції про оплату — 5 грн. за один літр об'єму легенів за добу.

Оплата за ходіння по тротуарах: плиткових — 5 грн. за 1 км, асфальтовим — 3 грн. за 1 км. Ходіння по землі: по ґрунту — 2 грн. за 1 км, по траві — 5 грн. за 1 км.

Штраф за псування повітря у громадських місцях та громадському транспорті — 20 грн.

Штраф за думку про неадекватність мера і його команди — 300 грн., при цьому перевірити усіх киян на детекторі брехні (плата за детектор — 100 грн.)

Любих бабусь мера не перевіряти! Замість перевірки видати кожній бабусі: олія — 1 пляшка, цукор — 1 кг, гречка -1 кг. шпроти — 1 банка, згущене молоко – 1 банка, шоколад "Оленка" — 1 плитка, щоб у бабусь від цієї наркоти залишилась одна-єдина думка: "Який же благородний"...

seychas.com.ua

Анекдот- Представляешь, недавно с хирургом познакомилась. Он мне предложил руку и се...
Анекдот- Андрей Губин, Дима Билан, Тимати, Сергей Зверев в Парке Горького вечером 2 ...

Комментариев: 0