Криза добралась до верхів

Сенсація! Карманичі отримують зарплату продуктами! Неймовірно сенсаційне зізнання нардепа від партії Рингтонів Нефтора Шустрича в газеті «Тєло».

Саме так! Щоб уникнути руйнівного впливу фінансової кризи на гаманці наших дорогих владунів вийшла нова постанова президента, де ясно сказано видавати фсім зарплату товарами, зокрема медом та прополісом.

Виявляється таку зарплату отримують не лише нардепи, а й усі мінетістри, прим’єр-мінетістр, сам президент, його особистий водій, пілот, майстер педік’Юра Юрій Луценкої, і навіть особисті гейші депутатів.

Фройтерс провів власне опитування. Янек Вітюкович отримав цього місяця три ящики згущеного молока, ящик печева «Марія» до кави, мішок цукру і два відра шапок; Міледі Тю бере в основному плетенками, яблучним варенням (два вагони уже підігнали) та свіжим молоком; Багато Рьовій кинули 10 палок ковбаси сирокопченої та два вагони гуманітарного одягу; Луценку — два ящика сухариків «Флінт», ящик орішків до пива, і тридцять літрів пива «Ригань»; €хадуров — три відра лимонів, два гранатів і ящик динамітів; Порошенко — два відра какао-масла, відро нуги, два мішка цукру, дууууууже багато оріхів, стабілізатор Е125 та ароматизатор Е262 ідентичний натуральному; Ахмет Рінатов — «Криворіж-сталь»; Симоненко — три банки червоної ікри, 16 кг червоної риби, ящик червоного дисертного та «Савєцкого» напівсолодкого; Яценюк — пенька під зад; Нефтор Шустрич — бочку квашеної капусти і банку кислих огірочків.

Один з опитаних, якому ми спеціально змінили ім’я на Юршенко Вікторій щоб він міг залишитись невідомим, зізнався, що дехто з них приторговує отриманими продуктами на місцевому ринку, добре маскуючись під звичайних людей. Особисто Вікторій до зароблених товарів додає щей мед власного виробництва та вишиванки, що їх шиє дружина.

Це нововведення дуже сподобалось міськраді Києва. Мер міста уже готується (зробити щось важливе) видати указ, згідно якого зарплата депутатам міськради буде видаватись житонами на метро, талонами на паркування в заборонених місцях і таблетками «Антиполіцай».

Женское. Баян. Но прелесть :)Иногда хочется быть такой женщиной-женщиной, Звенеть браслетами, Поправля...
АнекдотПриближается пятница... хочется напакостить, да так чтобы стыдно было как мин...

Комментариев: 0