Як все починалося

Богдан — перша свiдома людина
В ніч на шостий день сотворив Бог першу людину, і назвав він її Богданом. Богдан огледів сотворений світ, порівняв з садом Едемським та й утік з раю, бо був дуже свободолюбивим і не хотів жити в Едемському зоопарку. Для життя він обрав собі найкрасивіше місце на землі — Карпатські гори і сказав "Моя хата скраю!".
Образився на це Господь і перетворив Богдана на неандертальця і сказав "Азм еси ти у края жити, то всея твоя нащадки зватимуться українцями! А я собі сотворю нову расу!". І сотворив він Адама.
• Це цікаво. Як гадають москалі, людина, яку сотворив Бог після Богдана, звалася Мартын (від слова мартышка (укр. мавпа)). Від Мартыну, звичайно, виникнули москалі, амеріканці та деякі інши нації.
Нащадки Богдана розселились від Сяну до Дону. Вони першими приручили тварин — собак, корів та диких свиней. Вони винайшли колесо й зробили перший велосипед. Вони стали першими землеробами, винайшовши плуг, борону та комбайн. І вже подумовували про утворення Січі. На той момент Адама вже прогнали з раю і його нащадки жили в Гоморрі та Содомі займаючись розпустою.
Але прийшов льодовиковий період і військові походи довелось відкласти. Українці винайшли ткацтво та прялку. А коли стало зовсім холодно, молодий українець Микола Прометей вкрав у древніх греків вогонь і приніс на Вкраїну, давши людям тепло. За це давньогрецькі фашисти упіймали його та дуже катували. Древні греки були частково нащадками Адама, котрі через злягання з копитними тваринами утворили різні гібриди — кентаврів, сатирів, мінотаврів та інших пегасів. Наразі вони вимерли — потопились через всесвітній потоп, котрий розпочався після того як розтанули льодовики. Також втопились динозаври, бо Ной мав огиду до плазунів і не взяв їх на свою баржу.

АнекдотЯк гадають британські учени, слово «Україна» пійшло від англійського «UK-Reig...
Реалистичные 3D картиныКитайский художник Xia Xiaowan создает уникальные картины, рисуя их на слоях ...

Комментариев: 6

заходь ще, буде продовження ;)

Буду чекати ;)

пацталом

Гарна історія))))