гриби

одного разу я гуляв по лісі, бачу криниця... Ну я підходжу, заходжу в ліфт, сідаю на велосипед, заводжу мотоцик, тут Бац, до мене кондуктор підходить, і каже: ''Дядя, уступи місце'' А я кажу шо не курю. Так ця дитина як почне плакати! Але я не розгубився , і як не дам їй по пиці, а вона хапається за коліно і кричить: ''Моя спина! Моя спина!'' А я думаю, може вона зовсім вже того..? Виходжу я із цієї електрички, дивлюсь, маршрутка стоїть... Ну підходжу і кажу: ''вінстон синій і водяри 0,5'' Ну вона мені і дає Bond і пиво, я беру цю приму і самогон, і втікаю від цих мусорів! Так ці пожежники мене на швидкій наздогнали! Наздогнали і кажуть: ''Ви здачу забули!'' Ну я беру кілограм яблук, і іду на базар торгувати! Приношу, тільки встиг викласти ці банани, тут же ж бабка підбігає, і скупляє в мене всі персики, і каже, шоб я все склав в кульочок! А я думаю, зовсім бабка здуріла, як я їй 20 кавунів в сумку покладу?! Взяв я гроші і пішов додому! Більше я в ліс не ходив....і гриби не рухав..))))

АнекдотЕсли вас спрашивают куда вы сегодня вечером собрались. Смело отвечайте, что и...
Женская суЧность или не фиг нас женщин обижатьОна провела первый день, пакуя вещи в коробки, ящики и чемоданы. На второй д...

Комментариев: 2

О, диво, цікаві людий самі на мене наскочили... Проплюсував більшу частину твоїх приколів та підписався (це в мене замість "дружби").

Буде що цікаве, - пиши (можна й листвкою або до чату).

в тебе багато цікавих пріколів, тут дуже мало УКРАЇНСЬКОГО