ІГРИ ДЛЯ НОВОРІЧНОЇ ВЕЧІРКИ

1. ЗІПСОВАНИЙ ТЕЛЕФОН. Всі сідають в рядок. Перший починає дзвонити по міжмісту, намагаючись поздоровити родичів. У нього нічого не виходить. До телефону підходить інший і намагається проробити те ж саме зі своїми родичами. Гра безуспішно продовжується до чотирьох часів ранку.

2. ТУТ І ТАМ. Розставте подарунки на підлозі. Всі ходять по колу під музику за ведучим, приплескуючи, а в цей час в гарячих точках гинуть люди. Сумна гра.

3. А НУ-МО, ВІДНІМАЮ. Одному з гравців (бажано - господареві) зав'язують очі і руки. Затикають рот. Починають чистити квартиру. Перемагають все, крім господаря.

4. ФОНТАНИ. Для гри необхідний великий таз з водою. У кого таз виявиться більшим, той і переможець.

5. ДІСТАНЬ ГРУШУ. На мотузку підвішують грушу або, за відсутністю такої, переходять до наступної гри. У грушу кидають рукавички з вкладеними в них руками. Потім міняються рукавичками.

6. ЗМАГАННЯ В ПОЇДАННІ САЛАТУ. Дві групи гравців по 14-16 чоловік розсаджуються по обидві сторони стола. На стіл ставляться дві миски салату. Ті, що грають намагаються дотягнутися до нього ложкою і піднести до рота. Гра проводиться, коли гостей прийшло набагато більше, ніж очікувалося.

7. КРАЩИЙ ШОФЕР. До двох машинок прив'язуємо довгі нитки, а на їх кінцях олівці. Перемагає, звісно, той, чия нитка коротше.

8. МАТРЬОШКА (для дорослих). На столі лежать сарафан, косинка, колготки. Хто швидше заскочить в спальню, той і переможець.

9. ШВИДКІ ВОДОНОСИ. Беруть участь два гравця. На двох стільцях стоять два відра з водою. Гравці беруть відра і біжать до найближчої колонки, щоб набрати води, так як забули з вечора запастися. Перемагає той, чия черга ближче.

10. МОТУЗОК. Два стільці ставляться спинками один до одного, під ними протягується мотузок. По команді ведучого два учасника раптом починають бити один одному пики. Вони виключаються з гри, а їх місце займає інша пара.

11. ЗНЕНАЦЬКА. Двом учасникам дають два листи паперу. Прикриваючись тільки ними, учасники повинні перебратися в іншу кімнату. Гра протікає жвавіше, якщо учасники - учасниці.

12. НЕ РОЗДАВИТИ КУЛЬКУ (для інтелігентів). Двом гравцям дається по одній кульці, яку вони прив'язують до лівої ноги. Гравці намагаються умовити один одну не давити їх кульку.

13. КАРТОПЛЯ В ЛОЖЦІ. Треба подолати певну відстань, тримаючи в руці ложку з картоплею. Кому це вдасться після більшої кількості випитої спиртного, той і переможець.

14. НЕМОВ КЕНГУРУ. Потрібне прострибати певну відстань, затисши між колінами сірниковий коробок. Перемагає, як правило, сусід знизу, котрий пристрибає у вашу квартиру першим.

15. ПОЕТ. Треба вигадати вірші на новорічну тему із заданими римами. Рими можуть бути самими різними: кров - любов, лімфа німфа, шкіра - міра, і т.д. - ККД.

16. ЇЖ, НЕГІДНИК. Для цього конкурсу приготуйте яке-небудь корисне і несмачне блюдо. Задача учасників - з'їсти його як можна більше за допомогою зуботичин.

17. ПОЦІЛУЙЧИКИ. Ті, що Грають стають один проти одного і починають цілуватися. І тут входить тато. Гра припиняється.

АнекдотМальчик у врача психолога. Доктор: - Как тебя зовут? Мальчик: - Дима Задолб...
АнекдотОжидается холодная зима. МТС меняет логотип на синее яйцо.

Комментариев: 0