У районі Чорнобиля знайдено комп’ютер з двома мишками

514493

Давай поворожу тобі. Дай руку…
У-у-у, так ти українець… Нумо дай другу…
О-о-о, так ти чорнобилець… Нумо дай третю…

Комментариев: 12


сподобалися анекдоти про школу .

Дякую... Таки подібне дійсно захоплює... За відповідних обставин.

)))

  • 3  Lulu
  • , в

......

;)

Приїхав...

таки цікавенькі анекдоти...
А от чорнобильська зона незабаром буде здоровіша (в екологічному плані) за деякі міста. Та й японський гіркий досвід показує, що радіація може піти на користь тим, кому пощастило від неї не померти.

Може піти... Але те, як проводили "дезактиваційні роботи", може датися взнаки не одному поколінню... Це не Японія.

Не розумію однієї речі. Я підписаний на Твої приколи. Ти тут рухаєш цю справу стаханівськими) темпами. Але у себе в стрічці мене не повідомляли про жодний прикол, викладений пізніше цього.

Власне... "Стрічки" приколів я тут не бачу (на відміну від інших "сервісів")... Сам я нічого не розсилаю, та й опцією "дружба" не користуюся... Кхм... Технічні нюанси тут не дуже розумію, але якщо так... Не виключено, що до чиєїсь стрічки потрапляють лише ті приколи, котрі пройшли "премодерацію" (ще один "заліт" саме цього "сервісу" на відміну від тих же блогів), а мої приколи далеко не завжди потрапляють у "загальний режим" навіть після неї, лишаючись "видимими" лише для підпищиків (але тут є шанс "піднятися" за рахунок рейтингу набраного тим чи іншим приколо).

Мені здається, що ситуація виглядає саме так...

Власне... "Стрічки" приколів я тут не бачу (на відміну від інших "сервісів")...

а вона не тут, а у вкладці "Приколи" Твого профілю. Там я тис минулого разу зелений плюсик. Хіба цього не достатньо, щоб опубліковані Тобою приколи надходили в мою стрічку на рівні із замітками?

Не виключено, що саме для приколів такої можливості не передбачено. У інших сервісах "Стрічка" є окремо як одна з опцій, а тут ось:

"Приколи Вся стрічка Мої приколи Обране Додати прикол"

компанія Mutki Records представляє...

Тобто?