Ти вже вивчив уроки, БОЧРВФ260602?

Ось уже сьомий рік московський хлопчик відгукується на ім'я БОЧРВФ260602, яке бідоласі придумали не в міру оригінальні батьки. Абревіатура БОЧРВФ розшифровується як «биологический объект человека рода Ворониных-Фроловых». А дивний шестизначний номер позначає дату народження: 26 червня 2002 року...
За всі ці роки хлопчик вже звик і навіть відгукується на ім'я БОЧ. Батьки Марина Фролова і В'ячеслав Воронін не бачать в цьому імені нічого дивного.
«Я ненавиджу своє ім'я, тому що воно означає «раб»! Та мене ніхто В'ячеславом ніколи не кликав, навіть син мене Яйою кличе, - розповідає батько Боча В'ячеслав Воронін - У сина правильне ім'я. Не Петя, не Вася, а людина! І цифри теж логічні, адже може ж бути Бенедикт XVI! У тому колі, в якому я живу, а в мене є і сусіди, і знайомі, всі говорять: нормально, забавно ».

Московський РАГС вперто не погоджується з аргументами батьків. Куди вони тільки не зверталися, навіть до Європейського суду з прав людини дійшли. Але і там зареєструвати дитину відмовилися.
Нещодавно співробітники Головного управління РАГСу Москви оприлюднили самі незвичайні імена дітей. Так, в минулі роки у столиці народилося Салат Латук, Північ, Дельфін, Вітер, Ангел, Місяць, Галавікторія, Авіадиспетчер, Просто Герой, Ярослав-Лютобора, Зоря-Заряніца, Воля, Місяць, Віагра, Росія, Прохолода і Приватизація. Найцікавіше, що всі ці діти отримали свідоцтва про народження.

АнекдотСидят три зека в камере, первый говорит: - Седой любит Мамбу. Второй: - Ка...
АнекдотПриходит женщина к сексологу, объясняет, что мужчину найти не может, а секс е...

Комментариев: 1

ну это ж нада так своих детей не любить...