Це Місце Зајняте!

587755

— Ваше занепокоєння, як бачите, без будь-яких на те підстав.

БезпритульнијЯк ти вранці прокинувся і тебе нич не боле, виходе ти помер.
АнекдотЧто такое 17 см в длину, 7 - в ширину и нравится женщинам? Ответ: 100$

Комментариев: 8

А я смотрю как-то на сайте появились радикально настроеные личности? Просто не приятно! :[

Пані, то не є радикалка. Просто вона забагато випила.

Эта мысль промелькнула не глядя на фото, а глядя на то чтиво, которое вы выложили. Скушно и пахнет нехорошо... :(

Я, на жаль, не мандрівниј лицар якиј бореться з несправедливістю, де б її не вгледів. Але прошу вас, пані, переменіть гнів на ласку. Мені дуже шкода, що я образив ваші почуття. Справді, це був недоречниј гумор. Дарујте мені це.

За звичай я не прискіплива і адекватно реагую на будь-що. Мені дуже приємно, що ви вірно зрозуміли про що йде мова.?. Адже акцентувати увагу на "москальській" темі - це також можна віднести до расизму.
Тем более что большинство народа относится лояльно друг к другу и к нашему разноязычию. Я знаю в совершенстве - оба!

Добродіјко, як на мене украј образливо, що геть чисто всі вважають мя причетним до «злочину», яке виклика у мене глибоку відразу. Я не є расист, і не люблю коли ображають євреїв або негрів тощо. Але ж якось маю захищати права українців в Україні, бо не хочу аби з ними сталося як з автохтонним населенням в Америці. А намагатися всім сподобатися - марна справа, мем. Відтепер уникатиму надмірностеј і стерегтимуся прикрої відвертості. Спасибі, ваша українська мені дуже сподобалась.

Исходя из вашего письма, я поняла, что не одну меня это зацепило? Если я вас обидела - приношу извинения. Но просто - не приятно. А нравиться или не нравиться всем - как я говорю - "Я не прияник. чтобы нравиться всем", но всегда есть мера... А насчет "Прикрої відвертості" - откровенность не в этом заключается. Всего наилучшего.

Та, пусте. Я розумію, ви це «сказали» з ліпших мотивів. І вам всього најкращого!