Наречена.

724616

Наречена. м Івано-Франківськ.

Анекдот- Представляешь прихожу домой, открываю шкаф - а там голый мужик! - Ну что ...
Наречений.Наречений. м. Івано-Франківськ.

Комментариев: 10

Їде Галя в ЗАГСу,
Аж ресора гнеться.
А за нею Йванко,
На Мерсі женеться.(С).Aywengo. ;)

Їде Галя в ЗАГСу,
Аж ресора гнеться.
А за нею Йванко,
На Мерсі женеться.(С).Aywengo.
Хотів скопіювати Ваші дотепні світлинки на форум "Поштовх" до теми. яка нвлічує 2387 читачів, але згадавши Вашу принциповість, прошу надати спочатку мені письмовий дозвіл. нотаріально завірений в 6 (шести) примірниках.

Дякую за увагу!

Як бачите, крім мого водяного знаку та підпису, стоїть позначка приколу i.ua, а я не проти. Якщо маєте бажання, - роздрукуйте, будь ласка, в 6-ти примірниках та вишліть на E-mail, я завізую і відправлю Вам.

Прошу!

Як бачите, крім мого водяного знаку та підпису, стоїть позначка приколу i.ua, а я не проти. Якщо маєте бажання, - роздрукуйте, будь ласка, в 6-ти примірниках та вишліть на E-mail, я завізую і відправлю Вам.

Прошу!
Є ще простіший шлях:
1) Спитати Google (0.3 сек);
2) Вибрати гарну світлинку без авторських обмежань (2-3 хв.);
3) Скопіювати авторську роботу та лінк на авторський сайт, щоб весь мережевий світ дізнався про автора "шедевру" (ще 1 хв.);
4) Продовжити свою подорож хвилями Всесвітньої Мережі!!!

Як приклад розумного ставлення до "копіпасту" пропоную альбом блогера "Елена Я" http://narod.i.ua/user/710202/profile/
Автор абсолютно слушно пише: "...любое использование без указания моего авторства ЗАПРЕЩЕНО!"
Ну і чому б не дати під кожною світлинкою лінк на авторський блог творця чудових "позитивчиків", що я з задоволенням і зробив, зробити рекламу розумній талановитій людині завжди приємно!

Баче Господь, що не хотів Вам набридати, але Всевишній просто вивів мене ща на одну альтернативну думку, без сумніву Він це зробив щоб я передав Його думку Вам:
http://bratstvo.info/poslannya/3054-poslannya-bratstva-hristiyanam-yaki-obminyuyutsya-faylami

Прийміть мої найкращі побажання у Ваших творчих пошуках!

Чудово, чудово. Я так музику та пісні скачую. Ось то-то, Всесвітня Мережа рулить, тому все краще і на ній потрібно розміщувати. Тому, що рідко яка птиця долетить до середини Дніпра, - це так образно. ;)

Так-так, це для чемних юзерів, але є ще й інші. ;)

Та ні, чого набридати, цікаво. Ви просто сприйняли 3 коментар за дійсність, хоча попереду стоїть смайлик, що сміється, а це розцінюється як жарт. Та добре, поглянув цей сайт, я також такої думки, але...(читайте 8 коментар). Ми викладаємо свій матеріал в надії на чесність, але не знаємо: хто, де, коли, і в яких цілях його використовує, та чи отримує за це гроші, аж поки випадково не натрапимо, або хтось підкаже. Але це - вилами по воді писано, тому, що при такому об'ємі інформації практично неможливо. Хоча на YouTube про це можливо швидко дізнатись, вони зразу ліплять порушення авторських прав, незважаючи на авторське право відеоряду. І якщо організатор відкритого концерту, чи виконавець не попереджає про заборону аудіо- та відеозапису та фото, тоді ніяких претензій не повинно виникати...

Маю декілька прецедентів щодо власного відео... ( Як у телепередачі "Вгадай мелодію із трьох нот..."при чому ці три ноти авторські ). Тому вважаю, якщо юзером розміщуються якісь власні матеріали на одному з ресурсів, то власники цього ресурсу повинні за ці матеріали юзеру оплатити та використовувати їх в певних своїх цілях. Трудно повірити, щоб власник ресурсу витрачав свої власні кошти на апаратуру, її обслуговування, ІТ технології та все решту, що стосується цього, просто так, щоб юзери безкоштовно там розміщували та зберігали свій матеріал.