Запрошую на моє відкриття! /19 грудня о 17:00/

726708

726708 818761

Vesnarka надіслала чергову фотожабу, де я - у якості головного убору.Ну що ж, і справді, непогано... Може, піти на підпрацьовку?.. П.С, Дякую за вітання і Ользі Романюк!

726708 818762

От така штука надійшла від boris_polskiyТак, я така!)

726708 818763

Від desert_angy надійшла оригінальна фотожаба.Такої ще не було. Це шось нове.Сподіваюся, я колись познайомлюся із своєю тезкою насправді...Ми би із нею "спєлісь"...

726708 818764

Від shevchouk надійшов КПІ-шний варіант мене, дорогої!Мене часто порівнюють із конусом, але такого ще не робили

726708 818765

Спите? А я - ні. Стою тут, мокро. Перевірила пошту, а там - черговий подарунок.І знову на голові у Гаранта.Від Максима Бєлова.

Іноді я мрію, аби було тепло. Аби настало літо, і закінчився весь цей жах із дощем та вітром. Я ніколи не бачила літа! Цікаво, як там, в теплих краях? Там, куди на зиму відлітають наші, українські пташки? Стати би і мені пташкою...

Шановні кияни і гості столиці!
Запрошую Вас на моє відкриття. Воно відбудеться завтра, о 17:00. Місце збору: Майдан Незалежності.
Як відомо, відкривати мене приїдуть представники української влади: Олександр Попов та Віктор Янукович. Я прислухаюся до численних ваших прохань, які надійшли до мене на пошту та на блог.
Ви неодноразово писали мені: сподіваєтеся, що Президент не приїде. Ви навіть просили мене послідувати прикладу Вінка, який впав на Віктора Федоровича. Я розумію, що ваше ставлення до влади таке ж, як і моє. Я не люблю їх за те, що вони зробили зі мною: кілька разів роздягали і одягали, виставили посміховиськом перед українським народом.
Але, будь ласка, не беріть із собою яєць, ананасів, свистків, гучномовців, та інших подібних атрибутів, які ви приготували.... А якщо все ж таки візьмете, постарайтеся не використовувати їх під час мого відкриття. Чи, принаймні, не цільтеся у мене.
І ще раз звертаюся до фанатів ФК «Динамо-Київ». Дуже прошу Вас не приходити на моє відкриття завтра. А якщо прийдете, то не дякуйте, будь ласка, за нашого президента. Або дякуйте, але не кажіть, хто він.
Приходьте трохи раніше, на 16:30, аби встигнути зайняти найкращі місця :).
З любов’ю та вдячністю, ваша майданівська Йолка.

Оригінал тут: http://jolka-ua.livejournal.com/

Комментариев: 11

;)

з наступаючим! :)

;)

навзаєм і з святом Миколая) приємних подарунків під подушку і ялинку

Скіки вони грошей розпиляли, встановивши цю уйню, замість ялинки?
Ой, тобто, йолки

Скіки вони грошей розпиляли, встановивши цю уйню, замість ялинки?
Ой, тобто, йолки
зате живих скільки залишили :)

Скіки вони грошей розпиляли, встановивши цю уйню, замість ялинки?
Ой, тобто, йолкизате живих скільки залишили
Ой, шось я не певен...