Ковер-самолет

753476

753476 882259

753476 882260

753476 882261

753476 882262

753476 882263

753476 882264

Крыша аэропорта в виде ковра. Почему нет? Волнистая форма для большей убедительности и для того, чтобы в знойные дни пассажиры меньше ощущали жару. Туркменистан многие годы удивляет мир своими коврами. Теперь ковер -самолет увековечен будет и в строительстве.

АнекдотПосле мыла для интимной гигиены 'дав' появилось средство для полоскания рта '...

Комментариев: 8

цікавенько

цікавенько
Позитивненько ;)

Вполне в их духе.
Забавно. лично мне нравится.
Побольше бы таких строений. в которые вкладывается выдумка, а не по шаблону всё лепить.

Вполне в их духе.
Забавно. лично мне нравится.
Побольше бы таких строений. в которые вкладывается выдумка, а не по шаблону всё лепить. Так над этим и работаем: показать, что можно сделать, чтобы и другим захотелось!!!
;)

Цікаве рішення, але чому не реконструювали геть новий аеропорт, в який вгатили чимало коштів?!? Ш це при тому, що старий аеропорт ще напівдіючий - злітна смуга короткувата - як на тепер, алеж *злітка* - це головне у аеродрома... Я прожив у Ашгабаті три роки й бачив, що не дуже насичений там авіарух (восновному - турки й чартер німецької *Люфтганзи* з Еміратів у Європу), тож ще новішиший - вже третій - без потреби. Впевнений: це привід для *розпилу* коштів, що є вкоріненою системою в такій корумпованій країні, як Туркменістан. Люди там живуть у більшості дуже бідно!

Цікаве рішення, але чому не реконструювали геть новий аеропорт, в який вгатили чимало коштів?!? Ш це при тому, що старий аеропорт ще напівдіючий - злітна смуга короткувата - як на тепер, алеж *злітка* - це головне у аеродрома... Я прожив у Ашгабаті три роки й бачив, що не дуже насичений там авіарух (восновному - турки й чартер німецької *Люфтганзи* з Еміратів у Європу), тож ще новішиший - вже третій - без потреби. Впевнений: це привід для *розпилу* коштів, що є вкоріненою системою в такій корумпованій країні, як Туркменістан. Люди там живуть у більшості дуже бідно!питання: "чому???" - не до мене