Як розважитись в Сингапурі

Якщо у кого є бажання, будучи туристом, погуляти в Сінгапурі з розмахом, то тут це можливо!
Сінгапур - найбезпечніше і чисте місто на планеті. Але так було не завжди. 40 років тому тут знайшли вірний спосіб, як привчити жителів і туристів міста до порядку - це великі штрафи! І якщо ви хочете вести себе в Сінгапурі як вдома, то приготуйте дуууже товстий гаманець до верху набитий крупними купюрами, тому як штрафи тут неабиякі і починаються від 100 сінгапурських доларів (SGD, 1 SGD = 0.7931 USD). Не сподівайтеся піти непоміченими - місто обладнане камерами, а багато ліфтів і приміщень - ще й, наприклад, детекторами диму. Звичайно, може і обійдеться, але хто знає ...
7 порад, як відірватися в Сінгапурі по-повній:
1. Жуйте жуйку - 1000 SGD
Виходячи з літака, обов'язково почніть жувати ж. гумку. З цим злом сінгапурці б'ються з самого початку існування Сінгапуру. Тут не тільки не можна жувати жуйку, але і зберігати, а тим більше передавати її. Жуйка прирівняна до наркотиків, тільки штраф менше. До речі, якщо вам все-таки вдасться прорватися через митницю в місто, відразу купите популярну туристичну футболку, щоб легше було орієнтуватися в розцінках (на ній розписані суми штрафів):

2. Кидайте сміття - від 500 до 1000 SGD
Не обов'язково розкидати обгортки, достатньо погодувати голубів на вулиці. До речі, за повторне порушення можуть посадити до в'язниці.
3. Перекусіть на вулиці - 1000 SGD
У Сінгапурі неможливо пройти повз вітрини з випічкою. Купивши апетитних булочок, не сідайте тут же за столик, а обов'язково їжте їх на вулиці. Голосніше чавкайте і побільше смітите, запиваючи все пивом - так ви зможете не тільки порадувати оточуючих своєю жуючою фізіономією, а й показати всім, що ви в змозі заплатити штраф в 1000 сінгапурських доларів, а таких героїв тут небагато.
4. Переходьте дорогу у недозволеному місці - 100 SGD
Сінгапур - одна з небагатьох в ЮБА країн, де так суворо ставляться до переходу дороги. Це вам не Таїланд, де мало пішохідних переходів і світлофорів, а дорогу переходять де завгодно.
5. Плюньте на вулиці - 1000 SGD
Перш ніж плювати, перевірте гаманець, тому як по 1000 сінгапурських доларів беруть за кожен плювок. Не вірите? Перевірте!
6. Покуріть в ліфті - 1000 SGD
Веселощі забезпечено! Ліфт заблокується і на виході зустрічати вас буде група поліцейських. Палити в Сінгапурі можна тільки в спеціально позначених місцях.
Якщо ж покурити в ліфті ви вважаєте дешевою розвагою, то куріть в метро, ​​тут ставки вищі - 5000 SGD
7. Затягніться косячком - смертна кара
Якщо зовсім жити набридло, покуріть травичку. Але спершу добре подумайте, так як. це не просто лякалка, прецеденти були. Сингапур лідирує в світі по числу приведених у виконання смертних вироків на душу населення.
Ви вважаєте, що сінгапурські штрафи - це вже занадто? Проте як приємно гуляти по чистим незапльованим вулицях Сінгапуру, де до взуття не прилипає жуйка. Приємно їздити по рівних дорогах в повній впевненості, що з попереду їдучої машини вам не кинуть пляшку в лобове скло або будь-яке інше сміття. Приємно не бачити на узбіччях фігури пісяючих дорослих хлопчиків. Приємно, коли на парковці немає битого скла ... І при всьому цьому ніхто не розводить довгих дискусій, чи треба закопувати сміття після пікніка в землю або залишити все як є? Адже відповідь встановлена правилами: сміття не можна ні залишати, ні закопувати, а тільки викидати в суворо відведених місцях!
Насправді, навіть у Сінгапурі зустрічається сміття - мабуть хтось таки любить погуляти. Але все ж тут його значно менше, ніж в інших великих містах нашої планети.

Анекдот- Алло? Служба поддержки? Вы не знаете, почему, когда я грызу сухари, у меня ...
Как завести дома программиста. (Пособие по разведению и уходу).Дорогие женщины! Вы наверняка сталкивались с такой проблемой - купили новую м...

Комментариев: 0