Політичний памфлет.

Це було перше велике паломництво українців до Америки за останні 3000 років.

Після чергового наступу кризи, після того, як у керівництві держави поперебували всі громадяни, але власність на землю так і залишилась мрією, - життя стало неможливим - от і зайшла мова про міграцію.

Все ускладнювалось тим, що Росія, як окрема держава, перестала існувати вже майже 1500 років. Там просто після чергових перевиборів переміг клан нафтових вампірів.

Вампіри перестали виплачувати зарплатню і усамітнилися на далеких нафтових платформах Північного моря.
Залишкова великоросська апасіонарність громадян їм цього не пробачила і країна перетворилась на конгломерат латифундій, що за прізвищем останнього російського президента іменувались "путінки".

Таким чином на Україну просто впав обтяжливий, насамперед морально, тягар "24-го Риму".
А культура країни тим час вже стійко утвердилась на попкорні, легких наркотиках і старому голівудському відео.

От зібралися національно свідомі громадяни на березі Сірого моря.
Вони вже майже не пом*ятали куди плисти.
Тільки слова давно забутої пісні вибиті на антикварній пляшці "Кока-коли" дещо роз*яснили напрям.
Та й плисти довелося на плотах запряжених морскими свинями. Зрідка, у тиху погоду можна було йти на моторах "Січ - 311", (за паливо ним слугувала сеча). За 5 бальних хвиль мотори вже не діяли.
Керувала походом група спадкових золотокосих відьом з зеленими очима. Вони єдині в світі володіли даром телепатичного спілкування і могли вбити замахом думки дорослого чоловіка.

Європу довелось обходити Середземноморською протокою. Повз Італії, перетвореної азіоевропейцями на велику свиноферму, йшли мовчки.
Там працювала остання група співвітчизників-ренегатів. Вони просто у свій час не схотіли робити щеплення проти вірусу рабства і потайки збігли працювати на найважчі в світі роботи.

Та й не можна сказати, що Европа була придатною для заселення.
Коли европейців поглинула навала азіатських мігрантів - вони забули власну культуру. До тогож інопланетний вірус грипу підхоплений азіатським космонавтом призвів до важких форм мутації серед свиней. Задля збереження хоч якоїсь форми культури азіоевропейці запросили росіян зі спадкових алігархічних кланів Москви -3.
Цього українці вже не змогли подарувати.

Про Америку взагалі лишилися тільки легенди.
Казали, що на останніх виборах там перемоги геї, (а з того часу минула вже 1000 років), від американців приходили тільки спам-заклики про приєднання до "найдемократичнішої демократії у світі". Вони чудово знали, що жодної на Землі не лишилося, а ще й заохочували безкоштовними квитками до Діснейленду.

Щоб плисти було веселіше золотокосі вампірки тихенько затягли: "Чуєш брате мій, - товарищу милий... відлітають сірим шнуром журавлі у вирій..."
І над океаном зачалось і розсипалось: - Кру!.. кру!.. кру!..

Комментариев: 0