Скарга туриста

Ми відпочивали в цьому готелі вже в 23 раз і знову розчарування.
Відразу скажу готель так собі. Сміливо замість 5 зірочок можна ставити мінус 12. Територія величезна, за день не обійдеш. Втомилися. Номер дали невеликий, всього 68 метрів на трьох людей. У номері метрова плазма, джакузі, тераса, але не було павичів і гепардів, а я дуже люблю павичів і гепардів. До того ж після удару ногою мого п'яного чоловіка об кран, він дав течу, а дверцята у тумбочки відвалилася, коли ми на неї вирішили поставити ліжко. А після того як ми в кондиціонер кинули стілець, він став шуміти. Попросили переселити. Дали номер ближче до моря - холодно. Знову попросили про зміну номера, поселили поруч з басейном - жарко. Кожен день ми міняли номери, втомилися, це дуже вимотує. Варто відзначити, що меблі в номерах не антикварні, а вода з унітазу несмачна. Море мутнувате, особливо біля берега, особливо коли заходиш у воду і ворушиш ногою по дну. Мінуси - можна наступити на камінчики і пісок. Вода не дуже прозора, особливо коли в неї сходиш... жовта якась. І взагалі воно далеченько було, попросили підсунути море трохи ближче до нашого номеру, реакції нуль.
Годували прямо скажемо без вишукувань. Було 15 видів м'яса, 20 видів риби, тістечка-морожені, працювали ресторани, але не було чогось такого. Я навіть не знаю чого конкретно. У мексиканському ресторані їжа гостра. І представлені не всі фрукти світу. Посуд без вензелів королівських будинків. І персонал не витирав мені рот хустинкою. Це мінус.
Номер прибирали погано. Тільки один раз в день. І з рушників робили лебедів з квіточками, а я хотіла палац Шахерезади. Ми спеціально сховали монетку під шафу, так уявляєте, прибиральник її так і не знайшов. Нашому обуренню не було межі.
У коридорах погана акустика і немає оригінальних картин Шишкіна.
З персоналу не всі випромінюють позитив. На наші матюки зауваження, бармен відповідав, не усміхаючись. У барі всього 50 видів спиртного, і чоловік ходив засмучений, він то хотів самогону який робить його друг Семенич. І не було вареників, як робить моя мама.
Анімація в готелі слабка, нас не зачепило. Тоді коли я хотіла плакати, на сцені виступав клоун, коли хотіла сміятися, хтось на сцені співав. І не було феєрверку як на відкриття олімпіади. Це мінус. Розваг нуль, ліхтарів не розбити, від ментів не втекти, навіть елементарного концерту Стінга не було.
На моє прохання розширити басейн хоча б на 30 метрів, а гірку підняти градусів на 40, адміністрація готелю не відреагувала ніяк. Взагалі вода в басейні мокра, пластмасові лежаки занадто вже пластмасові, у дерев'яних нам не сподобалася порода дерева.
На пляжі брудно, за мною не встигали підбирати недопалки, насіння, папірці, тому брудно. І ще один мінус - тіснота. Я прямо, бачила в бінокль, як чоловік одягає окуляри, а це затрудняє мій особистий простір.
Ми взяли з собою фотоапарат, але щось сфотографувати ми так і не знайшли.
І сонце заходило то занадто повільно, то вже дуже швидко, і сама країна якось дуже вже далеченько розташована від нашої. Ці наші натяки на рецепції не викликали ніяких дій.
Ми взагалі невибагливі, але мені здається все вищеперелічене, елементарні речі.
І наостанок, в літаку було занадто високо.
З повагою,
мешканка радгоспу Запудріщенськ, Клава Бутилкіна.

Цікава підбіркаЦікава підбірка
АнекдотТёща спрашивает у зятя: - Что это ты читаешь ребёнку? - "Красную шапочку". ...

Комментариев: 3