Роботодавці з гумором

840163

Просто об'ява, яка випадково потрапила на очі заставила посміхнутись, а це значить, що з почуттям гумору у нас все гаразд і не все так погано у нас (як каже глава кабміну)

Комментариев: 18

... Ех, Юрек-Юрек"1962", наївна Ви вочевидь Людина, коли довіряєте тому, що кажуть у Денних Новинах ( а Вечірніх - Особливо !!)... Оголошення ?,так Я Його Теж Бачив, але ВИСНОВОК Ваш ( особливо Його 2-га половина) не просто НА ГРАНІ, а Набагато НИЖЧЕ "фола" ( I apologise, if IT makes You feel sad )...

Это правда жизни !!! Не хочешь работать не занимай чужое место !!!;)

Нн - даа, актуально, пан Юрек ! Скажите,шо мы побудувалы за 20 років незалежності , Га ? Державу, де народонаселеня розуміїть всього - навсього 4 вправи аріфметики і вміє рахувати по числах йдучого року ... Ніу, і шо - далі ? ... Пробачьте, безо всякоъ образи ...

Шановний babylon! Або Ви мене не зрозуміли, або я помилився, розписуючись за всіх, що з почуттям гумору у нас все гаразд. Прожив досить довге життя аби навчитись філтрувати новини, які нам подають. А висновок, особливо друга половина вселяє оптимізм, що люди не розучились сміятись чи хоча б посміхатись і насміхатись над гучними заявами "властьімущіх".
Не знаю де Ви бачили це оголошення. Сумніваюсь, що бачили саме ЦЕ оголошення. Бо воно надруковане в сьогоднішньому номері нашої місцевої газетки. Можливо такого штибу й бродять оголошення по всій країні. Тоді ще один великий +, що газетярі вчться один у одного. А на рахунок того, що Ви мене образили, то If you are offended by, the enemy succeeded.

Это правда жизни !!! Не хочешь работать не занимай чужое место !!!
Погоджуюсь! Правда!

Нн - даа, актуально, пан Юрек ! Скажите,шо мы побудувалы за 20 років незалежності , Га ? Державу, де народонаселеня розуміїть всього - навсього 4 вправи аріфметики і вміє рахувати по числах йдучого року ... Ніу, і шо - далі ? ... Пробачьте, безо всякоъ образи ...
Ніяких образ! Нема за що ображатись. Розділ приколи не місце для політичнх дебатів, я вважаю. А фото з об'явою про прийом на роботу не привід дискутувати про 20 років незалежності. Згоден цю тему обговорювати на блогах. Там досить напрямків.

:);)

:)

Пробачьте, але, де в мене - була об'ява Про прийом до праці, Га ? И,потом, російскою, - принципиально не веду никаких политических дискуссий ! Считаю ! Что, нас,всех, используют, как последних идиотов, и,что самое главное,лишают последней доли здравого смысла и капли рассудка, даже на фотоблогах... Пусть мне кто раскажет и на пальцах объяснит, - к чему приводит политика 20 летнего дундукизма, отсутствия собственной внешней стратегии, и стремления во чтобы ни стало переложить свои проблемы, на плечи другим ... ?