Усіх з річницею майдану

840346

Група активістів сьогодні розмалювали напис при в'їзді до столиці

АнекдотЯкщо тобі риють яму - не заважай: закінчать - зробиш басейн, якщо тобі миють ...
Анекдот- Ты пойдешь на корпоратив? Будет весело! - Вряд ли, я буду дома, Новый Год ...

Комментариев: 5

  • 1  SFM
  • , в

шкода не знайшлося прихильників інших партій, щоб розмалювати активістів, в кольори інших партій. червоний, білий, синій ........

взагалі оранжева фарба відбиває світло, так що активісти не знаючи цього зробили добру справу для водіїв. Не потрібно у всьму бачити тільки погане, а то нам хватає і того, що маємо від керування цих різнокольорових. це ж взагалі стічка приколів, а не політична пропаганда.;)

з цього приводу можна сперечатись а можна і не сперечатись. багато років знак такий який він був.... знаходяться люди які прийшли і перефарбували. якощ паркан - байдуеж а от памятники, знаки, дороговкази .... це веж більше вандалізм. в нас стояв наприклад памятник леніну і комусь урина в голову стукнула знести. знесли.... а нахрена ? я ненавиджу комуністів.... так склалось. але памятник був ще до мене він стоїть. їсти не просить, на реконструкцію грошей не вимагає..... долбіки нагнали техніки знесли, вивезли, нагнали техніки завезли матеріал запросили спеціалістів.... побудували 2 фонтани. це вандалізм !!! за це треба судить. причому за мій кошт. наші податки наш бюджет туди і пішов. а що до політики ? в сортах лайна не розбираюсь. як на мене всі однакові

для цьго я їх і назвала - різнокольорові! під це поняття входять абсолтно всі. на рахунок пам"ятників..ммм.. у нас пам"ятник Леніну встановили там, де знесли пам"ятник Кутузову, в честь якого і названо поселення. це як? не ак вандалізму і насмішки над історією? тепер його знесли і повернули знову Кутузова. І так практично в кожному місті і поселенні. навіщо має стояти те, що нем нав"язано тими самими кльоровими політиками? так що, на мою думку, урина колисьт в голову комусь стукнула, а зараз маленький процент розумних українців помаленьку починають відрождувати те, що було знищено.
І не треба так сердито ставитьсь до цієї акціїї, я її не оправдовую, але, можливл, вона не настільки і погана. Може знак міста був погано пофарбований) будьте добріші, навіть до ворогів ;)

це все історія. не виправдовую жодного акту вандалізму. у вас так, а в нас це все історія міста. і дуже сподіваюсь що в когось не виникне ідея пофарбувати пам'ятник Шевченку, лише тому, що колір не гармоніює з кольором очей.