Уступітє мєсто

Загалом я баришня вихована. І мене мама з дитинства привчала поважати старість. Але іноді ця повага тяжко дається. Або - у складних ситуаціях - не дається взагалі. Різна буває старість, да.
Їду я нещодавно в тролейбусі. На одній із зупинок, коли він уже збирається зачинятися й відчалювати, помічаємо, що до нього сайгаком скаче бабулька. З чувальчиком на плечі. Просимо зачекати. Бабулька тим часом набирає швидкість і в тролейбус стрибає з такої відстані - легкоатлети відпочивають. Після чого гепає чувальчик на підлогу. Тролейбус злегка підстрибує. А далі бабулька (навіть не захекана) жалісно мовить: "Уступітє бабушкє мєсто!" Дай їй, Боже, здоровлячка, звичайно, і довгих років життя... Але я б той чувальчик не те що бігцем - просто нести довго навряд чи з могла б. Старості ріспєкт )))

Комментариев: 63

...видно бабуля ще за совєцких часів із заводу все в чувальчику тягнула все от закалка і залишилася

схоже на те

счас бабульки такі, шо вони нас усіх переживуть, вони фізично здоровіші за нас бо привикли фізічєскі пахать іше с совєтськіх времьон, не то шо ми - хлюпики

дай Боже і нам так

Гадаю,що закалка,звісно ж дає про себе знати,але в загалі, справа в генах...ми їх втрачаємо потрішечки з водою,кліматом,харчами,баченням світу,негараздами, тощо,як кажуть, те, що не діє, з часом вмирає. Вітаю, шановні пані та панове.:)

Вот тут бы какой -нибудь генетик бы прокомментировал...А то мне не совсем понятен механизм.

ага мне одна так и ответила в транспорте на мое предложение : "Сиди, я вже своэ вiдсидiла" и улыбнулась по-хорошемуи чувальчик такой однажды предложила почь поднести-поднять я его не смогла:(:(:(респек бабулькам и их активностина базаре за овощи с ними не торгуюсь;)

Вот тут бы какой -нибудь генетик бы прокомментировал...А то мне не совсем понятен механизм.
Знание механизма,это очень полезно,но он ничего не изменит...мы, канечно, не генетики... а просто, винтики, генетики...ГМО вещь вкусная,а возможность влияния на чужие экономики, заманчива...Н. Тесла знает больше...

тут попахивает демагогией...Кто сказал,что гмо-вкусно?И что такого знал Никола Тесла про генетику,что не знаю я?