Клінічні діагнози казкових героїв!

Казка брехня, та в ній натяк.

10 місце. Карлсон, Три товстуни і Робін Бобін Барабек, який з'їв корову, і бика і кривого м'ясника, явно страждали ожирінням. У них напевно був діабет, прояви метаболічного синдрому і, можливо, сечокам'яної захворювання.
9 місце. У компанії, яка тягнула ріпку, спостерігається серйозне виснаження і астенія. Навіть якщо врахувати, що ріпка виросла ДУЖЕ великий. Всім, від діда до мишки, необхідно посилене білкове харчування, збагачене вітамінами.
8 місце. Тяга до порядку у трьох ведмедів зовсім не нормальна. Їх дуже непокоять зсунуті стільці і зім'яті ліжка. Гіпертрофована схильність до порядку - це психічне захворювання, яке, можливо, вдасться підлікувати сімейному психіатра.
7 місце. Водобоязнь злої чарівниці Бастінда з «Смарагдового міста» - явна ознака сказу. Пацієнту терміново прописують препарати, що знімають підвищену збудливість, і госпіталізують в окрему палату. Але прогноз все одно несприятливий.
6 місце. Віщому Олегу цілком можна було допомогти. Потрібно було відсмоктати отруту змії яка його вкусила, знерухомити укушену кінцівку, дати потерпілому антигістамінний препарат і негайно доставити його в медзаклад, де йому введуть гормони проти стовбнячну і спеціальну антитоксичну сироватку на кшталт «антигюрза» або «антигадюка».
5 місце. Отруєні яблуками царівна («Казка про мертву царівну ...») і Білосніжка потребували термінової детоксикації! Можливо, в подарованому фрукті містилися нейротоксини - отрути, що вражають нервову систему і мозок. Так що необхідно негайно викликати блювоту і промити шлунок.
4 місце. Рон Візлі з «Гаррі Поттера» повинен бути забезпечений великою кількістю знеболюючих і заспокійливих препаратів, оскільки люди з рудим кольором волосся більш чутливі до болю: їм необхідно на 20% більше анестетика, ніж людей з іншим кольором волосся.
3 місце. Батьки Дюймовочки і Хлопчика-з-пальчик даремно затягли початок прийому дітьми гормонів росту. Адже у цих дітей явно виражене генетичне захворювання - гіпофізарна карликовість. Лікування препаратами гормону росту неодмінно допоможе, але якщо воно розпочато своєчасно, в дитинстві, поки людина росте.
2 місце. Царівна Несміяна явно заражена паразитами туги і печалі - у неї лямбліоз. Їй показано протипаразитарний лікування та дезінтоксикації.
1 місце. У Царівни-Жаби очевидна клептоманія - імпульсивна невмотивоване потяг до крадіжок. А інакше навіщо б жабі вистачати стрілу на болоті, а пізніше ховати в рукавах кістки і вино? Так що дівчину треба вести не під вінець, а до лікаря.

АнекдотНа иномарках ездят те, у кого нету денег содержать ВАЗ

Комментариев: 0