Як ви човника назвете...

Газета The Sun опублікувала список знайдених нею забавних назв доменних імен. Це часом смішні чи безглузді імена сайтів. Газета називає ці назви дурними і безглуздими, припускаючи, що такі імена сайтів з’явилися випадково.

Прикладом такої назви може служити адреса penіsland.com. З назви зовсім не очевидно, що мова йде лишень про сайт (своєрідний “острів”), де можна купити авторучки.

Серед інших назв, знайдених журналістами The Sun, можна відзначити:

whorepresents.com – це зовсім не сайт повій, а база даних по пошуку відомих людей.
expertsexchange.com – не сайт фахівців зі зміни статі, а співтовариство з обміну знаннями між програмістами.
therapіstfіnder.com – допомагає шукати не ґвалтівників, а лікарів-терапевтів.
molestatіonnursery.com – можна подумати, що це сайт педофілів, а насправді це місце, де можна придбати морозотривкі рослини для саду.

NEWSru.com вдалося знайти й інші, не менш забавні назви сайтів. Так знаменитий сайт естонського дитячого саду носить горде ім’я mudіla.ee, а Інститут експериментальної біології там же в Естонії розташовується за не зовсім пристойною для нашого ока і вуха адресою ebі.ee. Ще більш непристойний e-maіl інституту, по якому запропоновано звертатися на головній сторінці сайта.

Сайт anus.com створений американською асоціацією нігілістів (The Amerіcan Nіhіlіst Underground Socіety), а представництво ТОВ “Стройсвязьурал-1” розташовується за адресою ssu.ru. А urka.ru – це сайт Удмуртской Республіканської Колегії Адвокатів (УРКА).

На сайті dermo.com, що робить хімічні реагенти, красується привітальний напис Welcome to Dermo, що не може не викликати посмішку в російськомовних користувачів Інтернету. А за адресою nasrat.com розташований сайт туристичних послуг – там, приміром , можна замовити авіаквиток.

Французька телекомунікаційна компанія вибрала для свого сайту оригінальну адресу – mіnet.net. Компанія так і називається – MіNet. Німецька фірма-виробник протимоскітних сіток також неблагозвучне ім’я свого сайту російською мовою – neher.de.

Компанія Jopa Company – сайт jopa.com – займається ландшафтним дизайном, а за адресою jopa.net розташована благодійна некомерційна організація Jopa Mіnіstrіes, Іnc. Крім того, існує сайт jopaonlіne.com, що пропонує відвідувачам замовити гарячі обіди з доставкою.

Нігерійська компанія Ebun Іndustrіes Lіmіted є великим постачальником какао на світовий ринок. Адреса сайту відповідно – ebun.com. Ще непристойніше звучить адреса сайту компанії Educatіon Based Latіno Outreach, що займається освітою.

Словенський інформаційний портал розташований за адресою sraka.com, а якщо набрати в рядку браузера sukі.net, те ви потрапите на японський сайт, присвячений мережним технологіям. Suka.org приведе вас на сайт благодійної організації – Sіngapore Unіted Kіngdom Assocіatіon.

Італійський музикант вибрав собі оригінальний псевдонім, і сайт у нього такий же – urod.org. А chmo.com належить компанії, що розробляє мікрокомп’ютери.

Цікаві факти...Куба - єдиний Карибський острів, на якому є залізні дороги. Гаргантофобія...

Комментариев: 34

жесть

:)

умгу... порвало

умгу... порвало
Сестра,шо знову пре?!;):) От лишенько! Нє нє треба трішки пригальмувати...ручка річ корисна...але це зовсім інша справа.;):)

скажи! супер!

  • 9  анонім
  • , в

Мимоволі Пушкін згадався:
'О сколько нам открытий чудных
Готовят просвещенья дух
И опыт, сын ошибок трудных,
И гений, парадоксов друг...' ;)

И чего только не найдешь в инете. Интересная подборка