А мне летааааать охота...

879098

Конкурсная фотография Sony World Photography Awards 2013

Антиреклама сигаретЭто фото прислано на конкурс Sony World Photography Awards 2013. Фотография ...
Оптический эффект.Картинка абсолютно неподвижная.

Комментариев: 12

:)

такое творит по весне, как известный нам котяра;) Кстати, уже вернулся домой после дискотеки?

Всьо! З хати не можна вирядить! Тільки ж схуд в половині. :)"Дівчата" довели до ручки.

Всьо! З хати не можна вирядить! Тільки ж схуд в половині."Дівчата" довели до ручки. Помню, кто-то спрашивал, ка похудеть? Надо спросить у бывалых!!! Кот ЗНАЕТ рецепт!!! А не пойти ли нам этой дорогой???

Дак лєнь і гулять іти! Якби "Гулять" сам прийшов!

Дак лєнь і гулять іти!Якби "Гулять" сам прийшов! От "гулять"!!! І до мене не приходить. Вже навіть тиск зависокий став від напруги;)

Ти знаєш, є такі дами, їм ніколи не лєнь і "гулять" сам приходить. Кажу, бо знаю одну таку в своєму оточенні. Нагло гадіна погулює (мягко говоря), а чоловік ще й довольний - роботи меньше.

Ти знаєш, є такі дами, їм ніколи не лєнь і "гулять" сам приходить. Кажу, бо знаю одну таку в своєму оточенні. Нагло гадіна погулює (мягко говоря), а чоловік ще й довольний - роботи меньше. Поки може, - хай користає. Я не змогла. А зараз уже і забула, що то таке. А роченятка швидко втікають...:)

А чьо це ти в твої роки про "роченятка" й про "не змогла"?! Ти мені що казала? А сама? Ти краще скажи, що в самому розквіті, в якому ти є, видно в людях недостатки. Слава Богу, життя навчає.:)

А чьо це ти в твої роки про "роченятка" й про "не змогла"?! Ти мені що казала? А сама? Ти краще скажи, що в самому розквіті, в якому ти є, видно в людях недостатки. Слава Богу, життя навчає. Якщо у мене нема, то хай хоч людям буде: я не заздрісна;)