Они причиняют боль только тогда...

879400

... когда от нас уходят... Но мы их не всегда способны понять.

АнекдотМаленький мальчик часто уписивался во сне. - Тебе уже 5 лет, а ты уписиваеш...

Комментариев: 9

Классссс Моя любимая порода :-*

Классссс Моя любимая порода

Так дуже важко їх втрачать. Моя Альта ніколи не сердиться, як прикрикну на неї. А Басько ( ти знаєш, про кого я :)) зробить такий вид, наче ти винувата перед ним за всі гріхи світу.

Так дуже важко їх втрачать. Моя Альта ніколи не сердиться, як прикрикну на неї. А Басько ( ти знаєш, про кого я) зробить такий вид, наче ти винувата перед ним за всі гріхи світу. Мушу з ним познайомитись!;)

Басюню ти знаєш, і Мусю, мать його (:)). А Альта - "неопридільонної" породи,велика, чорна, волохата, добрєйшої душі собака. Колись привезли якісь люди цуценят, в центрі роздавали в добрі руки. Сказали, що помєсь великого пуделя із венгерською пастушою. Думали хлопчик - назвали Алтаєм, оказалась дівчинка Альта!Так і в прививочному паспорті .

Басюню ти знаєш, і Мусю, мать його (). А Альта - "неопридільонної" породи,велика, чорна, волохата, добрєйшої душі собака. Колись привезли якісь люди цуценят, в центрі роздавали в добрі руки. Сказали, що помєсь великого пуделя із венгерською пастушою. Думали хлопчик - назвали Алтаєм, оказалась дівчинка Альта!Так і в прививочному паспорті . Дворянська порода!

Та вона проста, без наворотів і ізисків собака. Дуже добродушна.:)

Та вона проста, без наворотів і ізисків собака. Дуже добродушна. я собак не за породу люблю. Як і людей;) Але щоб не називати дворнягою, кажу, що дворянської породи

Ото ж вона сама, дворянська.:)