Лучше смеяться до слез...

883358

883358 1196732

соль из слез от злости

883358 1196733

соль из слез от смеха

883358 1196734

соль из слез от лука

883358 1196735

соль из слез от чихания

883358 1196736

соль из слез от печалиНа самом деле, такая соль, конечно же, создана из обычной морской соли с добавлением разных красителей и специй…)))

Английская компания Haxton Street Monster Supplies представила набор соли из человеческих слез, который так и называется Salt Made From Tears, состоящий из пяти баночек: с солью из слез от злости, с солью из слез от смеха, с солью из слез от лука, с солью из слез от чихания и солью из слез от печали. Цена ондой баночки — 7 £, цена всего набора — 30 £.

Украсим паводок?Японская дизайн-студия Oodesign создала плавающую вазу (Floating Vase), котор...
Как будто начало Мира О_О!!!Швейцарский фотограф Пьер Пеллегрини (Pierre Pellegrini) создает черно-белые ...

Комментариев: 9

  • 1  SFM
  • , в

чомусь "Три богатыря и Шамаханская царица" пригадав

чомусь "Три богатыря и Шамаханская царица" пригадав

там антигероїня збирала сльози красунь, київської русі. цікавим автоматизованим способом. ці мабуть пішли далі

там антигероїня збирала сльози красунь, київської русі. цікавим автоматизованим способом. ці мабуть пішли далі Ніхто нікуди не пішов. Зичайний першоквітневий жарт. Читай пояснення під останнім фото

це вмію читати, 3 класи церковно-приходської школи - рулять.
але асоціації то працюють

це вмію читати, 3 класи церковно-приходської школи - рулять.
але асоціації то працюють хай працюють

ой а з молотком тихіше, небезпечна річ в жіночих руках

ой а з молотком тихіше, небезпечна річ в жіночих руках І молоток, і пилка Дружба-2, і ножовка, і голка, і спиці, і шиделко(читай "крючок"), і лобзик, і багато іншого почувають себе в моїх руках суперово!!! Не треба думати, що чоловіки такі вже аси з молотком. Є, звичайно, але... поки допросишся, то сама зробиш швидше і якісніше.

коли подгуга захотіла розібрати мобілку - мені довелось побігати, щоб знайти інструменти. навчальний заклад-не майстерня. дівчатами з паяльником, не здивувати. з місяць тому, знущався з лаборантки, з комп'ютерною освітою, замінити материнську плату на компі. якщо нема бажання мучити людей - зазвичай з жіночих рук інструмент якраз і забираю. звичка руки на місці, одеж можу собі це дозволити