Подготовка к школе !!!

922305

Комментариев: 10

Продвинутая училка

Продвинутая училка серо-буро-малиновая;)

зато дети на первых порах глаз не отведут - а это важно учителю, чтобы держать класс во внимании...

какое внимание!? пока это рассмотришь, то и урок пройдет

какое внимание!? пока это рассмотришь, то и урок пройдет;)

ну, і хто ще скаже, що в школу потрібно ходити? Там дитині психіку порушать та, м’яко кажучи, погані естетичні вподобання прив’ють:[.

Я в шоці.......... У нас в школі подібні штуки 3 були, та я ж думала, шо то в них мода в одній школі тільки.... Чи то міністр такі дрес-коди заводить???

ну, і хто ще скаже, що в школу потрібно ходити? Там дитині психіку порушать та, м’яко кажучи, погані естетичні вподобання прив’ють. цигани своїх дітей до школи не віддають. Можете перейняти досвід. Якщо Ви вважаєте, що дитина ходить у школу, щоб розглядатися, хто з якою зачіскою, то не посилайте. Я своїх віддала до школи, - і не жалію.

Я в шоці.......... У нас в школі подібні штуки 3 були, та я ж думала, шо то в них мода в одній школі тільки.... Чи то міністр такі дрес-коди заводить??? Не треба робити трагедію там, де її нема. Нормальні діти нормально сприймуть, бо нічого страшного тут не бачу: пофарбованим волоссям дітей не здивуєш в наші часи. Я більше би переймалась професіоналізмом учителів та моральними якостями, бо це набагато важливіше. А міністр тут взагалі "не приший кобилі хвіст, як у неї свій є". Але це - особисто моя думка. Вона може бути хибною.